KALİTELİ ÇİN MALLARI FUARI AÇILIYOR

KALİTELİ ÇİN MALLARI FUARI AÇILIYOR

Çin mallarının kalite kontrolünden geçmiş olanlarını tanıtmak amacıyla fuar düzenlendi...

ÇİN mallarının, kalite kontrolünden geçmiş olanlarını tanıtmak amacıyla, 25 bin markanın sergileneceği 5 Haziran Perşembe günü Tüyap Fuar Merkezi’nde açılacaK.

Tüm dünyaya Çin mallarını tanıtmak amacıyla düzenlenen ‘China Homelife’ fuarlar serisinin Brezilya, Dubai, Hindistan, Mısır, Polonya ve Ürdün’den sonra Türkiye’de gerçekleşeceği açıklandı. Organizasyon Komitesinden yapılan açıklamada Çin Malları Fuarı ile ilgili olarak şöyle denildi:

“5-8 Haziran’da Tüyap Fuar Merkezi’nde ilk kez düzenlenecek Chine Homelife Turkey’in açılışında Çin Başkonsolosu Zhang Oingyang, Çin Ticaret Ateşesi Li Jiang ve Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karaduman gerçekleştirecek. Ev tekstilinden elektroniğe, yapı malzemelerinden hazır giyime kadar geniş bir yatırıma sahip olan Çin, tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yüzde 100 devlet desteği ile gerçekleşen fuarda hazır giyim, mobilya, aydınlatma, ev tekstili, ev aletleri, hediyelik eşya, dekorasyon, zücaciye alanında kalite kontrolünden geçmiş 25 bin marka sergilenecek.”

 

Kaynak:Haber Kaynağı