Kadir İnanır'ın Doktorundan açıklama

Kadir İnanır'ın Doktorundan açıklama

Dün gece yakınları tarafından hastaneye kaldırılan ardından beyin ameliyatına alınan Kadir inanır ile ilgili doktorundan son dakika açıklaması.

Dün gece konuşma zorluğu başlayınca hastaneye kaldırılarak ameliyat edilen ve ardından yoğun bakıma kaldırılan sanatçı Kadir İnanır'ın hayati tehlikeyi atlattığı açıklandı.

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Hastane başhekimi Prof. Dr. Reha Baran Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili "Genel durumu şu an iyi. Hayati tehlikesi yok" dedi.

AÇIKLAMA ŞÖYLE

"Kadir İnanır 24 saati birkaç aşan şekilde hastanemizde. Kendisi şu an yoğun bakımda. Hayati riski yok.  Pazar sabahı 10.00 civarında bir telefon aldım. Jülide Hanım, konuşmasının bozulduğunu söyleyince, eve gittim. 45 dakika kadar ikna etmekle uğraştık. Sonunda ikna ettik, beraber hastaneye geldik. Beyinin orta damarının üst kısmında bir damarın tıkandığını tespit edince, beynin damarlarını görmek için anjiyo yaptık. Bir damarın açılma gerekliliği kararını verdik. Zamanlamanın çok önemi var. Şimdi hiçbir kaygı olmadan yoğun bakımda. Garanti olsun diye yakın gözlemde."

JÜLİDE KURAL'DA AÇIKLAMA YAPTI

Jülide Kural da Kadir İnanır’ın geçirdiği operasyon sonucu hâlâ yoğun bakımda olduğunu, kritik süreci atlattığını ve bilincinin açık olduğunu dile getirdi.

İnanır, dün akşam saatlerinde beynine pıhtı atması sonucu yakınları tarafından Beşiktaş Fulya’da bulunan özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Kısa sürede ameliyata alınan İnanır, tedbir amaçlı olarak yoğun bakıma alınmıştı.

KADİR İNANIR KİMDİR?

Yeşilçam ve Türk filmlerinin usta aktörü Kadir İnanır kendisi gibi tiyatro oyuncusu Jülide Kural ile uzun süredir birliktedir. Bugüne kadar hiç evlenmemiştir.

1949 Ordu Fatsa doğumlu olan sanatçı ve oyuncu Kadir İnanır aslen Trabzon Sürmene’lidir. İlköğretim eğitimini Fatsa’da tamamlamış ardından İstanbul Haydarpaşa Lisesi’nde yatılı olarak okumuştur. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon Bölümü mezunudur.

Günümüzde ekranlarda sıkça Sigortam net firmasının reklam yüzü olarak yer almaktadır. Kadir İnanır’ın unutulmayan bazı filmleri Selvi Boylum Al Yazmalım, Tatar Ramazan, Bir Yudum Sevgi, Ölüm Yolu, Fırtına, Elveda Katya, Emanet, Kavgamız, Katırcılar, Bitirimler Sosyetede, Üç Arkadaş, Karılar Koğuşu, Son Cellat, Acılar Paylaşılmaz, Hüzün Çemberi, Yedi Uyuyanlar, Umut Hep Vardır, Film Bitti, Bedel, Ah Gardaşım.. Ayrıca bir çok dizidede rol almıştır.

Son dönemlerde siyasi söylemleri ve ifadeleri ile gündeme gelmiş ve olumlu olumsuz bir çok tepkiye maruz kalmıştır.

İlgili Haberler