HÜLYA AVŞAR'IN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFINA TEPKİ YAĞIYOR

HÜLYA AVŞAR'IN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFINA TEPKİ YAĞIYOR

Yeni film için büyük çaba harcayan Hülya Avşar'dan reklam kokan hareketler. Bunu da yaptı

Şimdilerde yeni filmi Selfie’nin çekimleri için koşturan Hülya Avşar zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla uzun süre magazin gündeminde kendisinden söz ettiriyor.

BİKİNİLİ DE PAYLAŞMIŞTI

Geride bıraktığımız yaz aylarında yaptığı bikinili paylaşımlarla uzun süre konuşulan ve 53 yaşında olmasına rağmen böylesi fit ve dikkat çekici bir vücuda sahip olduğu için aynı zamanda övgülere de mazhar olan Hülya Avşar’ın yaptığı son paylaşım ünlü ismin çıtayı biraz daha yükselttiğini gösteriyor.

18 YAŞINDA ÇOCUK ANNESİ

Geride bıraktığımız akşam hesabından paylaştığı ve sadece bir saat kadar tutup sonrasında kaldırdığı fotoğraf ile magazin gündemine gelen Avşar bu karede, elinde bir ağırlıkla şöminenin önünde dururken görülüyor.

İÇ ÇAMAŞIRI İLE

Fotoğrafın böylesi büyük bir ilgi uyandırmasının sebebi ise 53 yaşındaki başarılı oyuncunun bu pozu iç çamaşırlarıyla vermiş olması. Fotoğraf bir süre sonra kendisi tarafından kaldırılmış olsa bile magazin programlarında tartışılmaktan kurtulamadı.

GÜZEL ÇEKİCİ DENİLDİ AMA NEDEN YAPTI ?

hulya-avsar-ic-1.jpg

Herkes bu fotoğrafta görülen fiziğin ne kadar güzel ve çekici olduğunu konuşurken, Hülya Avşar’ın iç çamaşırlarıyla çekilmiş bir kareyi paylaşmayı tercih etmesini de biraz da olsa eleştirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı