HANDE ERÇEL'İN BU FOTOĞRAFLARI OLAY OLDU

HANDE ERÇEL'İN BU FOTOĞRAFLARI OLAY OLDU

Aşk Lftan Anlamaz dizisinin "Hayat" karakteri hande Erçel'in dergi için verdiği pozları fotoğrafçı paylaşınca olay oldu

.

DERGİYE VERDİĞİ POZLAR ÇOK KONUŞULACAK

Güneşi Kızları dizisinde gösterdiği performans ile hayran kitlesini iyice genişleten güzel oyuncu, İstanbul Life dergisi için kamera karşısına geçti.

Fotoğrafçı Serhat Hayri o çekimden bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafa Hande Erçel fanlarını yoğun bir ilgi gösterdi.

HAYAT KAREKTERİ ÇOK TUTTU

Show TV'nin iddialı yapımlarından biri olan Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat karakterini Hande Erçel canlandırıyor.

En son Güneş'in Kızları adlı dizide başrollerden biri olan Selin karakterine hayat veren Hande Erçel'in hayatı ile ilgili bütün bilinmeyenleri sizler için bir araya getirdik.

Güneşin Kızları dizisinde kendini beğenmiş biraz da şımarık olan Selin rolu ile sevenlerinin karşısında olan Hande Erçel, Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Giresun'dan İstanbul'a gelen ve Selin karakterine göre daha sakin ve naif olan Hayat karakterini oynuyor.

HANDE ERÇEL KİMDİR?

1993'te dünyaya gelen Hande Erçel, 1.75 boyunda ve 55 kilo ağırlığındadır. Balıkesir Bandırma doğumludur.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümünü okumaya devam eden Hande Erçel daha önce Hayat Ağacı, Çılgın Dersane Üniversitede ve Güneşin Kızları gibi yapımlarda rol almıştır.

2012 yılında düzenlenen Miss Cilivalition of te World yarışmasında 1. Olan Hande Erçel ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmiştir.

kaynak; mynet