GÜLDÜR GÜLDÜR'ÜN ÜNLÜ OYUNCUSUNDAN REFERANDUM MESAJI

GÜLDÜR GÜLDÜR'ÜN ÜNLÜ OYUNCUSUNDAN REFERANDUM MESAJI

Referandum konusunda "hayır" diyen birçok ünlünün soruşturma, gözaltı, tutuklama baskısına uğraması ilginç yöntemler bulunmasına neden oluyor.

Güldür Güldür ekibinin herkesim çok sevdiği eski oyuncusu yeni şarkıcı Erdem Yener'de referandumla ilgili ilginç mesaj verenler kervanına katıldı. Açık açık "Hayır" demek yerine sosyal medyada yayınladığı metinle mesaaj vermek istemesi dikkat çekti.

ÖNCE REKLAM İLE BAŞLADI GİDEREK İŞLERİ BÜYÜTTÜ

Bir telefon operatörü markasının reklamıyla hayatımıza giren Erdem Yener, sonrasında Güldür Güldür adlı komedi programında boy gösterdi. 

Çok sayıda filmde ve dizide de izlediğimiz Yener, şimdilerde kariyerini müzikal kulvarda sürdürüyor. Sosyal medya hesabından hayranlarıyla buluşmak için yanıp tutuştuğuna dair bir paylaşımda bulunan Yener, duygularını son derece samimi bir şekilde aktardığı metinde şu ifadelere yer verdi: 

PAYLAŞACAK ÇOK ŞEYİM VAR

“Paylaşacak çok şeyim var daha. Anlatmak kadar dinlemeye de enerjim var. Göz göze gelmek, birlikte söylemek, aynı şeye ağlamak ya da aynı sebepten gaza gelmek… Birlikte yapmayı sevdiğimiz ya da özlediğimiz ne varsa.

DENK GELDİĞİMİZ ZAMAN DİLİMİNE KÜFÜR

Milyarlarca yıllık dünyanın denk geldiğimiz zaman dilimine küfretmekten de içim şişti bir yandan. E bu işte anasını satayım. Bunu yaşıyoruz. Artık asıl mesele neyi yaşadığımızdan ziyade yaşadığımız üç kuruşluk hayattan ne anladığımız. Başkası ne diyor umurumda değil. Senin de olmasın. Kapat kulağını, sevdiğin şarkıyı aç ve çocukluğunu hatırla. O hatıralar kadar o duygulara da sahip çık. 

HAYIR DEMESİNİ ÖĞREN

HAYIR demesini öğren. Sana keyif veren her şeyi sev, çok sev çok sahip çık, dik dur. Bugünleri de gülerek hatırlarız elbet. hemen konser olsun kavuşalım da konuşmak yerine göz göze durup şarkı söyleyelim. Zira çok özledim.”

İlgili Haberler