GÜLBEN ERGEN'DEN BEDELLİ ASKERLİK OLAYINA KAPAK TWEET

GÜLBEN ERGEN'DEN BEDELLİ ASKERLİK OLAYINA KAPAK TWEET

Ünlüler dünyasından da tepkiler gelmeye devam ediyor

Ünlü isimler de Başbakan Davutoğlu’nun açıklamalarının ardından bedelli askerlik hakkında düşüncelerini sosyal medyadan paylaştı.

Gülben Ergen, Twitter hesabından görüşünü şöyle açıkladı: 


Askerliğin parayla satın alınması ve parası olmayanın ölüm pahasına vatanı koruması ülkeyi yine böler, hep böler. diye yazdı.

Ergen ardından bu fotoğrafı paylaşıp altına 'Bedelini ödeyecek durumları yoktu' yazdı. Ergen'e tepki mesajları yağdı.

Bazı yorumlar şöyleydi:

"Sizinde 3 evladınız var , siz de doğu da yaptırırsınız o zaman. Bunun bedelliyle ilgisi yok."

"Böyle yapmacık hareketlere hiç gerek yok sizin seven zaten seviyor umarım ileride evlatlarınızı göğüsünüzü gere gere askere gönderirsiniz ama hiç sanmıyorum"

"oğullarınız yaşı 25 olsaydı ve bedelli cıksaydı şimdi napardınız...yada ilerde bedelli yapıcakmı cocuklarınız...samimi olun lütfen...bana göre 3 oğlunuzada bedelli yaptırırdınız!!!!"

"Evet zamanı geldiğinde görücez Gülben Ergeni.. Böyle bi hak tanınıyosa sonuna kadar evlatlarımızda kullanırız.. Allah ım kimseye evlat acısı göstermesin aslan gibi evlatlarını kaybedip sonrada vatan sağolsun demek ne kadar acı"

"Eminim kendi ogullarinizi siirte diyarbakira gonderirsin. Kim icin ne icin yapilsin artik milliyetci ruhmu biraktiniz insanlarda. Doğunun evladi sehit olur Sonrada Akil denen insanlarla boy boy poz verirsiniz..."

"Esimin askere gitmesi durumunda 6 ay maasini almayacagini ve dort aylik kizindan ayrilip guzel anlarinda yaninda olamayacgini dikkate alarak yargilarsaniz sevinirim. Ne zaman uc oglunuzun da askerlik zamani gelecek ozaman bedellinin onemini anlayacaksiniz. Bilmeden yargilamak cok kolay"

"Sizin 3 oğlunuz var hakkiyla gondercekmisiniz acabaa hic sanmıyorum. Gündemde kalmaya çalıştığınız apacik ortada... yazik size"

Gülben Ergen, sözlerini eleştiren ve 'Sen işine bak' diyen bir takipçisine ise 'işime bakıyorum özgürüm demokratik sistemdeyiz ya bir fikrimi yazdım, noolmuş' karşılığını verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı