Flaş; Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker lüks otelde ölü bulundu

Flaş; Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker lüks otelde ölü bulundu

İstanbul Beşiktaş'ta lüks bir otelde 2 kişi ölü bulundu. Öldürülenlerden birinin Vatan Şaşmaz olduğu ortaya çıktı.

SAVCIDAN AÇIKLAMA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, olayla ilgili soruşturma kapsamında, nöbetçi cumhuriyet savcısının söz konusu otel odasında inceleme yaptığı belirtildi.  İncelemelerini tamamlayan nöbetçi savcının tanık beyanlarına başvurduğu bilgisi verilen açıklamada, olayla ilgili herhangi bir gözaltı işlemi bulunmadığı kaydedildi. Sosyal medyada dehşet verici olayın ardından kıskançlık olduğu iddiaları ortaya atılırken, Vatan Şamaz'ın kısa süre önce evşendiği Mimar eşi Yasemin Adalı'ya ise gazetecilerin ulaşmadığı konuşuluyor.

SIRTINDAN VURULMUŞ

Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın otel odasında sırtından vurularak öldürüldüğü, Vatan Şaşmaz’ı vuran kadının ise başından vurulduğu belirtildi. Başından vurulmuş olan kadının eski manken Filiz Aker olduğu belirlendi. İlk tespitler ise Filiz Aker'in önce Vatan Şaşmaz'ı vurduğu ardından başına ateş ettiği ortaya çıktı.

ESKİ MANKEN FİLİZ AKER

İlk incelemede kadının başına ateş ederek intihar ettiği üzerinde duruluyor. Ölen kadının ise eski manken Filiz Aker olduğu öğrenildi.

ARKASINDAN ATEŞ ETTİ

İddiaya göre, Vatan Şaşmaz ile cesedi bulunan Filiz Aker'in yaklaşık bir aydır otelde kaldığı belirtildi. Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker odada tartışmaya başladıktan sonra Filiz Aker, kaçmaya çalışan Vatan Şaşmaz'a arkasından 3-4 el ateş ederek öldürdü. Daha sonra da silahı kafasına doğrultarak tetiği çekti ve intihar etti.

img_8790.jpg

PERSONEL KAPIYI KIRDI

Kilitli kapıyı kırarak içeri giren otel personelinin Vatan Şaşmaz'ı kapının bir metre yakınında bulduğu, Filiz Aker'in cesedinin ise yatakta olduğu belirtildi.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipler sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri de olay yerine çağrıldı. Ekiplerin cesetler üzerindeki incelemesi sürüyor.

Otel odasının Filiz Aker adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi.

 

indir-026.jpg

FACEBOOK’TA FOTOĞRAFLARI VAR

Vatan Şaşmaz’ı öldürdüğü belirlenen Filiz Aker’in Facebook sayfasında Vatan Şaşmaz ile bir fotoğrafı görülüyor.
Vatan Şaşmaz, mimar sevgilisi Yasemin Adalı’yla evliydi.

SON GÖNDERİLERİ VATAN ŞAŞMAZ

ABD’ye gitmeden Daha önce Beşiktaş’taki Polat Towers’ta ikamet eden Filiz Aker, Facebook ve Instagram hesaplarında son gönderisinde Vatan Şaşmaz ile olan bir fotoğrafını paylaşmış.

vatan-sasmazi-oldure-9411feb4c48eb39c2f7d.jpg

FİLİZ AKER KİM

Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker Beşiktaş'taki otel odasında ölü bulundu. Aker'in, Şaşmaz'ın sırtından vurduğu ardından kendisini başından vurarak intihar ettiği belirlendi. 

Otel girişini araç trafiğine kapatan polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

Otel odasının Filiz Aker adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi.

1963 doğumlu Filiz Aker'in Amerika'da yaşadığı, yaklaşık 1 aydır Türkiye'de bulunduğu öğrenildi.

Filiz Aker, Facebook ve Instagram hesaplarında son gönderisinde Vatan Şaşmaz ile olan bir fotoğrafını paylaşmış. 

Beşiktaş'taki 5 yıldızlı bir otelde yaşanan şok olayda Aker'in, Şaşmaz'ı 4 kurşunla vurduğu belirlendi. 

SİLAHLI FOTOĞRAFLARI VAR

59a311e17152d802a8942d42.jpg

Öte yandan Filiz Aker'in sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarında silahlı fotoları da dikkat çekiyor...

VATAN ŞAŞMAZ KİMDİR?

Vatan Şaşmaz, 8 Ocak 1974 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen Çanakkale Biga’lıdır. Vatan Caddesi üzerinde bulunan bir hastanede doğduğu için annesi ona Vatansever ismini vermiş. Zamanla sadece Vatan denilmeye başlamış. Babasının adı Süleyman Şaşmaz, annesinin adı Safiye’dir. Anne babası 1984 yılında boşanmış olan Vatan Şaşmaz anne ve dedesi ile oturmaktadır. Çapa Ortaokulundan mezun oldu. Liseye Pertevniyal Lisesinde başladı, Şehremini Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde işletme okudu. 1996 yılında okuldan ayrıldı ve 1-1.5 sene aracı bir kurumda borsacı, yatırım danışmanı, dealer olarak çalıştı.

İlgili Haberler