EHLİYETİNE EL KONULAN ÇİLİNGİROĞLU KADIN ŞOFÖRLERE LAF ETTİ

EHLİYETİNE EL KONULAN ÇİLİNGİROĞLU KADIN ŞOFÖRLERE LAF ETTİ

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu Renkli Sayfalar programında konuştu. Çilingiroğlu kadınların trafikten men edilmesi gerektiğini söyledİ.

Kaya Çilingiroğlu, konuk olduğu Renkli Sayfalar programında değerlendirmelerde bulundu. Kadınların trafikten men edilmesi gerektiğini belirten Çilingiroğlu, "Kadınların trafikten men edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tanıdığım kadınlar arasında en iyi araba kullanan kişi Sedef Bozok" şeklinde konuştu.


Çilingiroğlu'nun bir hafta önce alkollü ehliyet kullanmaktan ehliyetin el konulmuştu. Arnavutköy'de alkolmetreyi üfleyince 2.20 promil alkollü çıkan Çilingiroğlu ceza aldı. Çilingiroğlu'nun daha önce de pek çok kez alkollü araç kullanma vukuatı bulunuyor.
Çilingiroğlu'nun canlı yayındaki açıklamalarından satırbaşları;
"Zehra'ya araba aldık, haziranda ehliyet alacak. O zaman kullanmaya başlayacak. Gece kulübüne izinsiz gittiği için Zehra'ya ceza vermiştik ama artık 18 olduğu için ceza dönemi bitti. Zehra'nın Reklam filminde söylediği 'anneee' kelimesine bayılıyorum. Efsane oldu. Annesinden çok daha başarılı bence. Küçük Kaya da golf oynuyor. Zehra da muazzam sporcu oldu.
Zehra müthiş tekme atıyor, yumrukları o kadar iyi değil. Geçenlerde 'tekme at' dedim. Kolumu kırıyordu.

"HÜLYA EVDE ESPRİLİ DEĞİL"

Hülya'nın dizisini izlemiyorum çünkü ben televizyon izleyicisi değilim. Hülya'nın özel hayatında çok esprili olduğunu söyleyemem. Kameraların karşısında hep neşelidir. Evdeyken kavga ederdik, dışarı çıktığımızda kameraları görünce espriler yapmaya başlardı. 'Benim 3 sn. önce kavga ettiğim kadın bu muydu' diye düşündürürdü beni."

Kaynak:Haber Kaynağı