EBRU ŞALLI'DAN CEM YILMAZ'A AĞIR SÖZLER

EBRU ŞALLI'DAN CEM YILMAZ'A AĞIR SÖZLER

Çok hızlı başlayan ancak saman alevi gibi sönen Cem Yılmaz Ebru Şallı aşkının ardından öfke ve kin bitmek bilmiyor.

Sevgilisi Sinan Akçıl’dan ayrıldıktan sonra, yaz ayında tatil için gittiği Bodrum’da Cem Yılmaz ile bir araya gelen ve ünlü komedyen ile yaz aşkı yaşayan Ebru Şallı çok sert söylemlerde bulundu. Medyada Cem Yılmaz'ın ağabeyinin eleştirisi üzerine ayrıldığı yazılan Ebru Şallı aşkı yerini manidar göndermelere ve ağır yanıtlara bıraktı.

ATEŞ ET VE UNUT

Bir gazetecinin ‘aşka inanıyor musunuz?’ sorusuna üzerine konuşan Cem Yılmaz, “Ben aşka inanmıyorum, aşka karşı bir inancım yok.” Demiş ve daha sonra Mustafa Sandal’ın ‘Ateş Et ve Unut’ şarkısını söylemişti.

EBRU ŞALLI CEM  YILMAZ’A SERT KONUŞTU

Cem Yılmaz’ın bu göndermesinin kesinlikle kabul edilebilir bir yanının olmadığını söyleyen, ünlü sanatçı Ebru Şallı, “Bir kere şunu belirtmem gerekiyor ki bu talihsiz bir söylem ve çok ayıp. En başta tüm kadınlara ve insanlığa karşı saygısızlık etmiş Cem. Daha da ötesi haddini aşmış, çizgisini bozmuş, Ağzından çıkanı bazen kulakları duymuyor. Bu söylemlerini reddediyorum” Dedi.

SOSYAL MEDYADAN DA ÜNLÜ KOMEDYENE ELEŞTRİ YAĞDI

cem-yilmazin-ates-ve-f70368a656411e1b8b49.jpg

Sosyal Medyadan da ünlü komedyene ‘Ateş ve Unut’ sözleri için tepki yağdı. Konuyla ilgili yeniden bir açıklama yapar mı Cem Yılmaz bilinmiyor ama insanlar ünlü komedyenin özür dilemesini istiyor.

kaynak mynet