Cem Yılmaz Sezen Aksu ve Mazhar Alanson Aynı Sahnede

Cem Yılmaz Sezen Aksu ve Mazhar Alanson Aynı Sahnede

CEM YILMAZ BATERİ ÇALDI, MAZHAR ALANSON İLE SEZEN AKSU ŞARKI SÖYLEDİ
 
Enver ALAS/İSTANBUL

MAZHAR Alanson, önceki akşam Harbiye Açıkhava'da sahne aldı. "Turkcell Yıldızlı Geceler" kapsamında BKM organizasyonu ile gerçekleştirilen konserde Mazhar Alanson, sahnede Sezen Aksu ve Cem Yılmaz ile düet yaptı.
 
MFÖ DAĞILMADI
 
Konsere gelenlere özel bir gece yaşatan ünlü şarkıcı Mazhar Alanson, konsere başlamadan önce Özkan Uğur'un sağlığı ile ilgili müjdeli haber verdi. "Sizlere güzel havadislerim var" diyerek sözlerine başlayan Alanson, "Öncelikle şunu bilmenizi isterim MFÖ dağılmadı. Mazhar ayrı çalışıyor, diye bir şey yok, biz ölene kadar beraberiz. Ayrıca üç gün önceki yeni raporlarına göre de Özkan'dan çok güzel haberler var. Temiz çıktı. Şimdi bu akşam benim bestelerimi, sözlerimi söyleyeceğiz. Hep beraber güzel bir gece geçireceğiz" diye konuştu. 
 
Konserde ilk olarak "Yalnızlar Garı"nı seslendiren Mazhar Alanson, daha sonra "Umudum Var", "Ah Bu Ben", "Yaşın 19", "Sarı Laleler", "Mecburen", "Bu Aşk Olur Mu", "Mazeretim Var Asabiyim Ben", "Yağmur Var", "Tam Ortasındayım" gibi Türk müziğine damgasını vurmuş parçalarını seslendirdi.

 
CEM YILMAZ, SEZEN AKSU VE MAZHAR ALANSON AYNI SAHNEDE
 
Sürpriz isimlerin yer aldığı konserde sahneye çıkan ilk isim Sezen Aksu oldu. Beyaz, uzun elbisesiyle sahneye gelen Aksu ile Alanson, "Yandım Yandım" ve "Güllerin İçinden" parçalarında düet yaptı. Seyircilerden büyük alkış alan ikili, yoğun istek üzerine "Yandım Yandım" şarkısını bir kez daha seslendirerek, Harbiye'deki binlerce kişiye adeta müzik ziyafeti yaşattı.
 
"BABY TV İZLİYORUM IQ'YU 40 PUAN DÜŞÜRÜYOR"
 
Konserin ikinci bölümünde Cem Yılmaz şov yaşandı. Ünlü komedyen, hem esprileriyle hem de şarkılarıyla dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Alanson, zaman zaman ünlü komedyeni arayıp "Ne yapıyorsun" diye sorduğunda Yılmaz'ın kendisine "Baby TV'yi izliyorum" şeklinde yanıt verdiğini anlatması kahkahalara neden oldu. Cem Yılmaz bunun üzerine, "Baby TV izliyorum ve IQ'yu 40 puan düşürüyor. O kardeş, bu kardeş, tavşan kardeş herkes kardeş. Bütün dünya kardeşmiş. Hanıma dedim ki, 'En azından biz kardeş değiliz değil mi?',  'Evet' deyince, o zaman devam dedim" şeklinde konuşması konsere gelenleri kahkahaya boğdu.
 
Mazhar Alanson ile birlikte "Psikopat" şarkısını seslendiren Yılmaz, seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı. Bununla da yetinmeyen ünlü komedyen, Mazhar Alanson'un ısrarlarına dayanamayıp baterinin başına geçti. Bateri başında hünerlerini gösteren Yılmaz, "Ele Güne Karşı" şarkısında Alanson'a eşlik etti. Bu anlarda Sezen Aksu tekrar sahneye çıkarak ikilinin eğlencesine ortak oldu. Cem Yılmaz, Alanson'a bateride eşlik ederken, Sezen Aksu da kendine özgü dansıyla seyirciye keyif dolu anlar yaşattı.

 
ÜNLÜ İSİMLER DE KONSERDEYDİ
 
Öte yandan gecede Mazhar Alanson'u dinlemeye gelenler arasında Gülben Ergen, Murat Başoğlu, Vildan Atasever, İsmail Hacıoğlu, Mehmet Erdem, Rahşan Gülşan, Sinan Çetin, Tarık Ünlüoğlu, Gülay Afşar ve Şafak Ongan gibi ünlü isimler de vardı.