Bir Yandaş TV  Daha Geliyor

Bir Yandaş TV Daha Geliyor

Acun Ilıcalı'nın Twitter hesabından açıkladığından anlaşılan o ki bir yandaş TV daha geliyor...

BİR YANDAŞ TV DAHA YOLDA

Özelleştirme ya da satınalma yöntemleri ile ana akım medyayı temsil eden ne kadar ulusal gazete, tv varsa yandaşların ele geçirmesi süreci devam ediyor. Her fırsatta AKP'yi ve Erdoğan'ı ne kadar sevdiğinin altını çizen magazinci Acun Ilıcalı TV 8'i satın alma sürecinin başladığını açıkladı.Böylelikle yoğun olarak habercilik yapan MNG holding'e ait bir tv kanalı daha ülkeyi "güllük gülüstanlık" gösterecek. Her geçen gün biraz daha güç kaybeden, AKP içerisinde ve destekçilerinde büyük kırılmalar yaşanan iktidar, yerel seçimler yaklaştıkça, yandaş operasyonlarıda hızlanıyor. Yerel seçimlerde uğrayacağı başarısızlığın sonu olacağını çok net olarak bilen AKP, tüm imkanlarını seferber ederek, ilizyonlarını devam ettirmek yolunda gerekli araçları sağlama yolunda adımlar atıyor.

ACUN TWİTTER HESABINDAN AÇIKLADI

Bir süredir medyada spekilasyonları yapılan TV 8'in satışı iddiaları Acun Ilıcalı tarafından yalanlanmıştı. Bu defa kendi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, satın alma sürecinin başladığını duyuran Ilıcalı, yoğun olarak "Haber Kanalı" olarak yayınlarını sürdüren TV 8'i  kendi yaptığı magazin ağırlıklı programlara çevireceği konuşuluyor. Acun Ilıcalı,nın TV8 konusunda twitter'den attığı tweet şöyle.
 
SATIN ALMA SÜRECİ BAŞLADI

 Ilıcalı attığı tweet'te, "TV8 konusunda Sayın Mehmet Nazif Günal ile anlaştık. Satın alma süreci başladı" ifadelerini kullandı.