BİR DEPREM DE RADİKAL’DE!

BİR DEPREM DE RADİKAL’DE!

Eyüp Can da gitti.

Hürriyet Gazetesi, Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu ile yollarını ayırdı. Yenişafak'ın iddiasına göreZaman Gazetesi kökenli olan Cemaate yakınlığı ile bilinen, kapanan Radikal'in Yayın Yönetmeni ve Hürriyet yazarı Eyüp Can'ın da görevlerine son verildiği öğrenildi.

Hürriyet Gazetesi'nden ikinci isim ile de yollar ayrıldı. Önce Ertuğrul Özkök'ün ardından Hürriyet'e genel yayın yönetmeni olan ve 5 yıldır bu görevi yürüten Enis Berberoğlu görevi bıraktı. Berberoğlu ile yolların ayrıldığını Doğan Yayın Holding'in İcra Kurulu Başkan Vuslat Doğan Sabancı tebliğ etti. Berberoğlu'nun son zamanlarda Zaman'ın yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı ile olan yakın ilişkisi tartışma konusu olmuştu.

EYÜP CAN DA GİTTİ

Doğan Grubu'nda yolların ayrıldığı ikincisi isim ise Gülen Cemaatine yakın isimlerden Eyüp Can oldu. Hürriyet yazarı olan Can, son olarak matbu olarak artık basılmayan Radikal'in genel yayın yönetmenliğini yapıyordu.

"SADECE EVİME GİTMEK İSTİYORUM"

Öte yandan medya sitelerinde yer alan haberlere göre Enis Berberoğlu çalışma arkadaşlarına şu sözler ile veda etti: "Şu an sadece evime gitmek istiyorum, 5 yıllık Hürriyet maceramda bana verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim."

Kaynak:Haber Kaynağı