AKİT’İN ‘HİTLER’ REZALETİ!

AKİT’İN ‘HİTLER’ REZALETİ!

Akit gazetesi yeni bir rezalete imza attı.

Daha önceleri de toplumun çeşitli kesimlerini hedef alan yayınlar yapan Akit’in nefret söylemlerine bir yenisi eklendi. Başbakan Erdoğan’ın ağzından çıkanı emir kabul edip harekete geçip, Erdoğan’ın karşısına aldığı herkese/her kesime hakaret etmesiyle ünlü Akit, bu kez de yahudilere saldırdı.

BULMACAYLA TEHDİT

Sözcü gazetesinin haberine göre; İsrail’in Filistin’e düzenlediği saldırıları eleştirmek isteyen Akit, bulmacasında İkinci Dünya Savaşı’nda milyonlarca Yahudi’yi öldürerek soykırım yapan Avusturya asıllı Alman lider Adolf Hitler’e yer vermekle kalmadı, şifre olarak da ‘seni arıyoruz’ cümlesini kullandı.

HEDEF İSRAİL Mİ YAHUDİLER Mİ?

İsrail’in Filistin’de gerçekleştirdiği insanlık suçunu kınamayı amaçlarken, dünyanın dört bir köşesinde yaşayan ve elbette Türkiye’deki yahudileri de üstü kapalı olarak tehdit eden Akit, tam olarak kimi eleştirdiğini şaşırdı. İsrail’i eleştirmek isterken tüm yahudileri hedef alan Akit’in bunu yapmaktaki gerçek amacı ne olabilir?

 YANLIŞLIKLA MI YAPTI, BİLEREK Mİ?

Akit’in kabarık tehdit siciline bakarsak, bulmacanın ‘sehven’ hazırlandığına inanmak biraz zor. Yine de karar siz okurlarımızın.

İşte o bulmaca:

Kaynak:Haber Kaynağı