Adnan Oktar'ın ünlü kediciği Tülay Kumaşçı'dan Acun açıklaması

Adnan Oktar'ın ünlü kediciği Tülay Kumaşçı'dan Acun açıklaması

Kendine ait TV'de yaptığı alemleri yayınlamakla ünlü Adnan Oktar'ın diyanet ile kapışması ardından RTÜK kıskacına alınması sonrası içlerinde TV'ci Acun'un da bulunduğu ünlüleri mürit ilan etmeye başladı.

Geçtiğimiz ay Diyanet İşleri Başkanlığına " Maaşlarınızı alkol ve Kerhane vergilerinden alırken sesiniz çıkmıyor " diyen Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar'ın skandalları ile ünlü yakını Tülay Kumaşçı'dan çok tartışılacak bir açıklama geldi. 

YENİ AKİT ACUN'U YERDEN YERE BÖYLE VURDU

AKP'ye yakın Yeniakit sitesi içlerinde Acun'un da bulunduğu liste hakkında şöyle yazdı:

''Adnan Oktar’a en yakın “kediciklerden” olan Tülay Kumaşçı bir dönem Oktar’a yakın olan ünlü isimleri açıkladı. TV 8 ile millete ahlaksızlık zehrini aşılamaya çalışan Acun Ilıcalı ile A9 TV ile ahlaksızla İslam'a darbe vurmaya çalışan Adnan Oktar'ın çarpık bağlantısı dikkat çekti.

KIZININ ADINI ADNAN OKTAR KOYDU

Kumaşçı’nın Twitter hesabından yaptığı açıklamalara göre Acun Ilıcalı’nın ilk kızına Banu ismini Adnan Oktar’ın verdiğini iddia etti. Kumaşçı, “Şu an kariyer sahibi olan ve halk tarafından sevilen birçok kişi uzun yıllar Adnan Oktar'ın yanında yetişmiş insanlar'' diye yazdı.

BU İSİMLER NE DİYECEK ? 

Tülay Kumaşçı, bir dönem Oktar’a yakın olan ünlü isimleri açıkladı.

Kumaşçı, “Şu an kariyer sahibi olan ve halk tarafından sevilen birçok kişi uzun yıllar Adnan Oktar'ın yanında yetişmiş insanlar” iddiasında bulunurken, bu isimleri şöyle sıraladı:

ACUN'DA VAR

Acun Ilıcalı, Esat Yontuç, Tuba Çalkılıç, Aylin Kotil, Caner Taslaman, Ayşin Altuniç Güven, Teyfur Erdoğdu, Aslı Tezcan, Serpil Ekşioğlu, Tuba Zeybek, Helal Zeliha Yüksel, Kerem Hasanoğlu, Pınar Tezcan, Tuğçe Eyilik, Pınar Turan, Nedim Keçeli, Çağla Saraç.

İlgili Haberler