ADANA'DA TANGO BÜYÜLEDİ

ADANA'DA TANGO BÜYÜLEDİ

MÜZİK dünyasında dünyanın yaşayan 'en eski ve iyi tango orkestrası' olarak gösterilen Arjantin'in ünlü Color Tango Orkestrası, 'Tangonun Senfonisi' .

MÜZİK dünyasında dünyanın yaşayan 'en eski ve iyi tango orkestrası' olarak gösterilen Arjantin'in ünlü Color Tango Orkestrası, 'Tangonun Senfonisi' adlı eserlerinin dünya prömiyerini Adana'da gerçekleştirdi. Color Tango Orkestrası'nın, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO) ile sahneye çıkarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiği konsere, sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Color Tango Orkestrası'nın, Casa De La Danza Dans Evi ve ÇDSO'nun organizasyonuyla gerçekleştirdiği konser için, Adalı Holding tarafından 87 milyon dolarlık bir yatırımla hizmete giren Adana Sheraton Oteli'nin bin kişilik salonu ilk kez kapılarını açtı. Konsere ilgi fazla olunca salona yerleştirilen ek 100 koltuk da doldu.

BÜYÜK ALKIŞ ALDILAR

Konserin şefliğini Tolga Taviş yaptı. Davetiyeleri günler öncesinden biten konserde, Roberto Alvarez, Hernan Bartolozzi, Fernando Rodriguez, Gustavo Hunt, Manuel Gomez, Ernesto Gomez, Mariana Gomez ve Roberto Decarre'den oluşan Arjantinli Color Tango Orkestrası ve ÇDSO sanatçılarının performansı büyük beğeni topladı. Konserin dans bölümünde ise ünlü Arjantinli Cristina Valeria Sosa-Daniel Nacucchio ve Demian Garcia-Milena Plebs ile Murat Elmadağlı-Ceren Olcay ve Murat Gürmen-Ayşe Karaoğlu çiftleri sahneye çıktı.

İLGİSİZLİĞE SİTEM ETTİ

Konser ve tango gösterisini canlı olarak izleyen sanatseverler, uzun süre sanatçıları ayakta alkışladı. Konser ve tango dans şovu sonrası Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, sanatçılara çiçek verdi. Konser Projesi Koordinatörü Burcu Doruk, önemli bir işe imza attıklarını belirterek, "Bundan sonra da sanat ve kentimiz adına unutulmaz etkinliklere imza atmak istiyoruz. Ancak dünyanın dört bir yanında bu kadar yankılanan Adana'daki bir etkinlikte yalnız kaldığımızı, Sheraton Otel yönetimi dışında sponsor bulamadığımızı da herkesin bilmesini istiyorum. Bu da gelecek yıllarda yapabileceğimiz bu çapta organizasyonlar için hevesimizi kırdı" dedi.

Color Tango Orkestrası'nın Ankara ve İstanbul'da da konser vereceği duyuruldu.

 

ADANA'DA TANGO BÜYÜLEDİ

ADANA'DA TANGO BÜYÜLEDİ

Kaynak:Haber Kaynağı