46 YOL OLAN DİZİSİ YENİ BÖLÜMÜNDE YER YERİNDEN OYNAYACAK

46 YOL OLAN DİZİSİ YENİ BÖLÜMÜNDE YER YERİNDEN OYNAYACAK

46 Yok Olan dizisi bu hafta da çok konuşulacak bir bölümle ekranlara gelecek. 46 Yok Olan dizisinde bu hafta Profesör Murat’ın diğer yüzü ortaya çıkacak. Ceyla’nın babasının ölümünde cinayetin nasıl işlendiği ise tüyler ürpeticidir. 46 Yok Olan dizisinin

Geçen Pazar günü yayınlanan ilk bölümü ile çok konuşulan 46 Yok Olan bu hafta da hayranlarını ekran başına kilitleyecek bir bölümle ekranlara gelecek. 46 Yok Olan dizisinde bu hafta bambaşka bir gerçek ortaya çıkacaktır. İşte  46 Yok Olan'da bu hafta yaşanacaklar

 46 YOK OLAN DİZİSİNDE GERÇEKLER ORTAYA ÇIKIYOR 

Ceyla’nın babasının ölüm haberini aldığı anda kardeşi Ezo’nun bitkisel hayata girdikten sonra ilk kez parmağını kıpırdattığını gören Murat karmakarışık bir durumda kalır. Cinayetin nasıl işlendiğiyse tüyler ürpeticidir. Murat, babasının arabasını yıllar sonra garajından çıkartır ve Ceyla’nın babası Ayhan'ı bulur. Ayhan, yıllarca Ceyla'ya ve annesine fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamıştır. Murat, babasının ölümü ve Ayhan’ın yaşamı arasındaki bağı anlatır. Hesap verme zamanı geldiğinde ise bambaşka bir gerçek ortaya çıkacaktır: Murat’ın babasının katilleri hakkında bilgisi olduğunu söyleyen Ayhan konuşur fakat bu onun son sözleri olur.
Öte yandan cinayet büroda başkomiser olarak görev yapan Doğan olayın aydınlatılması için cinayet mahalinde araştırmaktadır. Bu esnada Bursa Ahlak Büro’dan İstanbulEmniyeti Cinayet Büro'ya atananan Komiser Selin, ilk görevini bu şüpheli ölümü araştırmak üzere alır ve Doğan ile birlikte olayın üzerine eğilirler. Yakaldıkları detaylar neticesinde olay ile ilgili olabileceği düşüncesiyle Murat’ın hastanesine giden ikili, hangi soruları soracak? Selin’in hastanede Murat ile ilgili gördüğü detay ise aklında çok farklı düşüncelerin yer edinmesine yol açacak.

İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Murat Günay, babası Reha’nın kurduğu bir vakıf üniversitesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesördür. Reha, on beş sene önce Murat ve kız kardeşi Ezo’nun gözleri önünde öldürülmüştür. Ezo, o günden sonra depresif bir kız olmuş veantidepresan ilaçlara bağımlı hale gelmiştir. Beş sene önce yüksek dozda aldığı ilaçların etkisiyle fenalaşmış ve bitkisel hayata girmiştir. Murat, o günden sonra çalışmalarını kardeşini hayata döndürmek üzere kurgulamıştır.

Murat, tıbbın şu anki imkanlarıyla kardeşini bitkisel hayattan çıkaramayacağını anladığından herkesten gizli bir şekilde çalışmalar yapmaktadır. Evinin bodrum katını da tam teşekküllü bir laboratuvara dönüştürmüştür. Beynin vücudun felçli bölgelerindeki sinir sistemiyle olan irtibatı üzerine bir ilaç geliştirmeye çalışmaktadır.


46 YOK OLAN YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak:Haber Kaynağı