2017 Yılının En Trend 5 Kot Pantolon Modeli

2017 Yılının En Trend 5 Kot Pantolon Modeli

Siz de kot pantolonlardan hoşlananlardansanız picodi-sale kot pantolonlar sayfasından görüntüleyebilirsiniz

 

2017 Yılının En Trend 5 Kot Pantolon Modeli

Sokak modasının vazgeçilmezi kot pantolonlar ile rahat, sportif ve bir o kadar da şık kombinler yapmak çok kolay! Siz de kot pantolonlardan hoşlananlardansanız picodi-sale kot pantolonlar  kot pantolonlar sayfasından görüntüleyebilirsiniz.

  1. İşlemeli Kot Pantolon Trendi

Nostaljik işleme detayı son yıllarda modern bir kimlik kazanarak karşımıza çıktı. Ayakkabılardan, ceketlere her yerde kendine yer bulan işlemeler kot pantolonlara da bambaşka bir hava kattı. Günlük kombinlerinizi renklendirmek ve bohem bir şıklık yaratmak için siz de işleme detaylı kot pantolonları tercih edebilirsiniz. İşlemeli pantolonları daha düz ve sade parçalarla kombinlemeyi unutmayın.

  1. Kesik Paçalı Kot Pantolon Trendi

Makasla kesilmiş gibi görünen, dikişsiz ve püsküllü pantolon paçaları yılın trendleri arasında yer alıyor. Hareketli pantolon paçaları, kombinlere farklılığın yanı sıra dinamizm katıyor. Salaş bir görünüme sahip kot pantolonlar göz alıcı renkler ve iddialı parçalarla buluştuğunda çabasız bir şıklık ortaya çıkıyor. Eski ve kullanmadığınız kot pantolonlarınızı yenilenmek için bu trend harika bir fırsat! Bir makas yardımıyla pantolonlarınızın paçalarını kesebilir ve bu küçük dokunuşla modaya ayak uydurabilirsiniz.

1-islemeli-kot-pantolon-trendi.jpg

 

  1. Yamalı Kot Pantolon Trendi

Gardırobunuza farklı ve dikkat çekici bir kot pantolon eklemek istiyorsanız yamalı pantolonlara mutlaka şans vermelisiniz! Denim kumaşın farklı renklerinden oluşan yamaları tercih edebileceğiniz gibi renkli, desenli yamalarla da ilgi çekici görünümler oluşturabilirsiniz. Giymekten sıkıldığınız pantolonlara yama yaparak siz de hem eski pantolonlarınızı değerlendirebilir hem de tarzınızı yansıtabilirsiniz.

 

2-kesik-pacali-kot-pantolonlar.jpg

  1. Bol Kesimli Kısa Kot Pantolon Trendi

Son yıllarda podyumlarda ve sokaklarda sıklıkla görmeye alıştığımız “culotte” trendinin etkileri kot pantolonlara yansıyor. Boyunuz uzunsa rahatlıkla kullanabileceğiniz bol kesimli pantolonları boyunuz kısa diye giymekten vazgeçmek zorunda değilsiniz. Eğer kısa boyluysanız yüksek bel pantolon modellerini tercih ederek hem bacak boyunuzu daha uzun gösterebilir hem de belinizi vurgulayabilirsiniz. Kısa botlarla, spor ayakkabılarla ve owford ayakkabılarla günlük kombinler yapabileceğiniz gibi görünümüzünü topuklu ayakkabılarla tamamlayarak hoş bir siluet ortaya çıkarmanız da mümkün. Zarif bileklerinizi ortaya çıkaran bol kesim, kısa kot pantolonlar çorap detayını öne çıkarmak için de güzel bir tercih.

 

3-yamali-kot-trendi.jpg

  1. “Mom Jeans” Trendi

Yüksek belli, boru paçalı “anne pantolonu” olarak da bilinen kot pantolonlar 90’lardan günümüze geldi ve sokak modasının favorisi oldu! Rahatlıklarıyla cezbeden bu pantolonlar kolayca kombinleniyor. Düz, beyaz bir tişört ve spor ayakkabılarla günlük bir kombin oluşturabilir ya da gömlekler, blazer ceketler ve topuklu ayakkabılarla tamamlayarak zamansız bir şıklık yakalayabilirsiniz.

4-bol-kesimli-pantolon-trendi.jpg

 

5-mom-jean-kombinleri.jpg