Topbaş'ın serbest bırakılan damadı konusunda flaş gelişme

Topbaş'ın serbest bırakılan damadı konusunda flaş gelişme

FETÖ bağlantıları nedeniyle önce tutuklanan kısa bir süre sonra ise hastalık raporu ile salıverilen Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı hakkında şok eden gelişme

Yüzbinlerce kişi FETÖ terör örgütü bağlantısı ile aylardır mahkemeye bile çıkmadan tutuklu olarak cezaevlerinde tutulurken, Kadir Topbaş'ın hasta raporu ile salıverilen damadı hakkında  flaş bir gelişme yaşandı.

HERKES TUTUKLUYKEN O NASIL SERBEST KALDI SORULARI GÜNDEMDEYKEN

Fethullahçı Terör Örgütü İle Sivil Mücadele Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın tahliye edilen damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın kaçıp kaçmadığının, karakolda imza atıp atmadığının tespit edilmesi için savcılığa başvurdu.

SAVCILIĞA BAŞVURU YAPILDI

Kavurmacı için savcılığa başvuruldu!
Platformun hazırlayıp, savcılığa sonduğu dilekçesinde Kavurmacı’nın karakolda imza atıp atmadığının, yurtdışına kaçıp kaçmadığının, tespit edilmesini ve Kavurmacı’nın devlet hastanesine, sonrasında Adli Tıp Kurumu İhtisas Dairesine sevkinin ve buralardan gözlemci huzurunda rapor alınmak suretiyle eksikliklerin giderilmesini talep etti.

KAÇTI DİYE HABER YAPILIP SİLİNMİŞTİ

CNN Türkt'te Yunanistan'a kaçtı diye hakkında haber yapılılan Kavurmacı'nın bu haberi daha sonra kaldırılmıştı. 
Savcılığa verilen dilekçede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kavurmacı hakkındaki sözlerine de yer verildi. Dilekçede şu ifadeler kullanıldı;
“Birkaç gün önce basın yayın organlarında ve sosyal medyada şüphelinin yurtdışına kaçtığı ile ilgili haberler yayınlanmış, toplumda oluşan infialin boyutu git gide artmıştır. 

BAĞLI BULUNDUĞU KARAKOLA İMZA VERMEDİ İDDİASI

Hatta şüphelinin imza atması gereken gün olan Pazar günü sabah 08.00 gece 24.00 arası şüphelinin adresinin bağlı bulunduğu, Florya’da bulunan Şenlikköy Karakoluna imza vermeye gelmediği bölge halkınca dile getirilmiştir. 

KAÇTIĞI SÖYLENTİLERİNE YANIT VERİLMİYOR

Sessiz kalınan tüm bu olaylar açıklığa kavuşturulmadığı gibi, şüphelinin kaçtığı ile ilgili söylentilere de ailesince sessiz kalınmış ve bu durum toplumda infialin daha da artmasına sebep olmuştur.”

İlgili Haberler