Kılıçdaroğlu’ndan flaş Kadir Topbaş'ın damadı açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan flaş Kadir Topbaş'ın damadı açıklaması

FETÖ bağlantısı iddiası ile önce tutuklanan ancak daha sonra özel hastane raporu ile salıverilen Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı gündemden düşmek bilmiyor.

Erdoğan'ın dün yargı kararı olarak nitelendirdiği Topbaş'ın damadı Kavurması tahliyesi muhalefetin gündeminde. Hakkında 'yurtdışına kaçtı, karakola imzaya gitmiyor iddiaları bulunan Kavurmacı olayına ilişkin bir açıklama da, CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

TAHLİYE OLAYINA  DİKKAT ÇEKTİ 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'FETÖ'den tutuklandıktan sonra tahliye edilen İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ASLA KABUL ETMİYORUZ 

Kavurmacı'nın tahliyesiyle ilgili " Türkiye'de medya özgürlüğü yok. Hapishanelerinde 150'ye yakın gazeteci uyduruk gerekçelerle tutuklanırken bir kişinin serbest bırakılması ve buna göz yumulmasını asla kabul etmiyoruz" diyen Kılıçdaroğlu, "Bir kişinin serbest bırakılması tamamen siyasi otoritenin beklentileri ve talimatlarıyla gerçekleşmiştir" ifadelerini kullandı.

BİR AÇIKLAMA DAHA 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın 'FETÖ'den tutuklu damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın Gürcistan'a kaçtığı iddia edilmişti.

Kanal D'nin haberine göre, Kavurmacı'nın her pazar günü Şenlikköy Karakolu'na imza verdiği ve Florya'da ikamet ettiği belirtildi.

Kavurmacı'nın özel bir hastaneden aldığı raporla şartlı tahliye edildikten sonra yurt dışına çıktığı iddia edilmişti

 
 


 
 

İlgili Haberler