Samsun'da  ' Üfürükçü Hocaya ' 2 Üniversiteli kız kardeşi tacizden gözaltı

Samsun'da ' Üfürükçü Hocaya ' 2 Üniversiteli kız kardeşi tacizden gözaltı

Samsun'da üfürükçü hoca tarafından taciz edilen üniversite öğrencisi 2 kardeş polise başvurunca cinsel organlarına ayet yazdığı iddia edilen üfürükçü hoca gözaltına alındı


Dün Giresun'da 9 öğrencisine tecavüzden tutuklu olan Kuran kursu hocasına 203  yıl ceza verilmesi ardından, bu gün de, Samsun'da üfürükçü hoca 2 üniversiteli genç kızın cinsel organına arapça harfler yazmaktan gözaltına alındı

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ

Üniversite'de okuyan  F.Ö. (27) ve Ü.Ö. (25) adlı kız kardeşler, sürekli kötü rüyalar görüp baş ağrısı yaşamaları nedeniyle Canik ilçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde oturan ve 'Üfürükçü Hoca' olarak bilinen Ahmet E.'ye gitti. Ahmet E., eve gelen kız kardeşlere içecek ikramında bulundu.

CİNSEL ORGANLARINA DUA YAZMIŞ

Genç kızları ''okuyup üfleyen'' Ahmet E., çamurlu suda banyo yaptırdı. Banyodan çıkan kardeşlerin göğüs, sırt ve cinsel organlarının bulunduğu bölgelere Arapça harfler yazan Ahmet E., elle tacizde de bulundu. 

POLİSE BAŞVURDULAR

Ahmet E.'nin evinden ayrılan genç kadınlar bir gün sonra polise giderek, taciz iddiasıyla şikayetçi oldu. Polis, Ahmet E.'yi gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler