Samsun'da silahlı kavgada ölen cenazeden acıtan görüntüler

Samsun'da silahlı kavgada ölen cenazeden acıtan görüntüler

Samsun'da hiç yüzünden çıkan silahlı kavgada ölen ve yaşları 18-20 olan Tekcan kardeşlerin cenazesinde yürek burkan görüntüler

Samsun'un Çarşamba ilçesinde park yüzünden iki grup arasında çıkan ve 3 kişinin öldüğü silahlı çatışmada hayatını kaybeden 20 yaşındaki Aktuğbey Tekcan ile 18 yaşındaki Göktuğbey Tekcan için cenaze töreni düzenlendi.

GÜÇLÜKLE AYAKTA DURABİLDİ

İki kardeşin cenazesi toprağa verildi. Ölen kardeşlerin gözaltındaki babası da polis nezaretinde cenazeye katıldı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ölen iki kardeşin cenazesi toprağa verildi. Terme Caddesi'nde aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada ölen Göktuğbey ve kardeşi Alptuğbey Tekcan'ın cenazeleri, Çarşamba Devlet Hastanesi morgundan alınarak Rıdvan Bey Camisi'ne getirildi.

İki kardeşin cenazesi öğle vakti kılınan namazın ardından Göğceli Mezarlığı'nda toprağa verildi.

POLİS GÖZTEMİNDE GELDİ

Güvenlik güçlerine teslim olan olayın şüphelilerinden Tekcan kardeşlerin babası Turan Tekcan da polis nezaretinde cenaze namazına katıldı. Ayakta durmakta güçlük çeken baba Tekcan, cenaze namazına kadar tabutların yanına getirilen sandalyede oturdu.

MURAT AŞAR İKİNDİ NAMAZI DEFNEDİLECEK

Olayda ölen Murat Aşar'ın cenazesinin ise ikindi vakti kılınacak namazın ardından Göğceli Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Terme Caddesi'nde önceki gece aralarında husumet bulunan iki grup arasında park etme yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi ölmüş, bir kişi yaralanmıştı. Olaya ilişkin 5 kişi gözaltına alınmıştı.

OLAY SONRASI ANLAR

5 KİŞİ GÖZALTINDA

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde otomobil park etme konusundan iki grup arasında çıkan kavga sonucu 3 kişinin öldüğü ve 1 kişinin ağır yaralandığı olayla ilgili polisin yaptığı araştırmada 5 kişi gözaltına aldı. İlçe Emniyet Müdürlğü'nde şüphelilerin sorgusu devam ederken, olayla ilgili firari olan 1 kişinin de arandığı belirtildi.

SON MESAJLARI

Silahlı kavgada yaşamlarını yitiren Alptuğbey ve Göktuğbey kardeşler son olarak 16 ve 17 Temmuz'da birbirlerine bu mesajları atmış:
Alptuğbey Tekcan'ın mesajı:

"Kardeşim, sırdaşım, avukatım... Can bağı kan bağı hepsi var bizde. Rabbim birliğimizi bozmasın."
Göktuğbey Tekcan mesajı:

"Ağabeyim benim derddaşım, en iyi arkadaşım, gardaşım birlikte can cana, kan kana yürüyeceğiz her yolda. Rabbim birliğimizi bozmasın, gücüm, kudretim ağabeyim. "

İlgili Haberler