MECLİS TATİLİNDE BÜYÜK SKANDAL

MECLİS TATİLİNDE BÜYÜK SKANDAL

İşte Tuncay Özkan'ın belgelerini ortaya koyduğu sahte oy iddiaları

Erdoğan'ın en büyük hayali olan başkanlık anayasası Devlet Bahçeli'nin desteği ile meclisten geçti iş artık referanduma kaldı.

ERDOĞAN KENDİNDEN EMİN

Yapılan anketler aksini göstersede Erdoğan referandumu alacağından emin görünüyor. Ancak büyük bir gerginlikle meclisten geçen anayasa oylaması sonuçlarında şaibe iddiaları bitmek bilmiyor. İşte Tuncay Özkan'ın belgelerini ortaya koyduğu sahte oy iddiaları

KARARI SADECE AKP SIRALARI ALKIŞLADI

TBMM, AKP ve MHP ortaklığıyla geçirilen 'başkanlık anayasası'nın ardından bugün tatil edildi. Meclis, AKP ve MHP'lilerin oylarıyla 7 Şubat'a kadar tatil yapacak. Karar sonrasında AKP sıralarından alkış sesleri yükseldi.

"SAHTE OY" SKANDALI

Tatil kararıyla ilgili olarak çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, tatil kararının sahte oylarla alındığını söyledi. Barış Yarkadaş, "AKP'liler 'sahte oy pusulası' kullanarak tatil kararı aldırdı" açıklamasını yaptı. 

TUNCAY ÖZKAN: SAHTEKARLIĞIN BELGESİ

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da Twitter'daki hesabından "sahtekarlığın belgesi" diyerek mükerrer oy kullanan AKP'li milletvekillerinin isimlerini paylaştı. Tuncay Özkan, "Sahtekarlığının belgesi; mükerrer oy kullanıp Meclis'i tatil ettiren AKP'liler; Salih Cora,Fuat Köktaş,Hasan Karal,S.Karakelle,Ertuğrul Soysal" ifadelerini kullandı.


 

İlgili Haberler