Kardeşi cezaevinde ölen ' Ünlü İşadamı  ' serbest bırakıldı

Kardeşi cezaevinde ölen ' Ünlü İşadamı ' serbest bırakıldı

Takmaklı kardeşlerden Mehmet ve Ali Takmaklı da bugün, adli kontrol şartıyla cezaevinden tahliye edildi

Aydın'ın Nazilli İlçesi'kurulu ünlü dondurucu markası sahibi FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan  72 yaşındaki Mehmet Takmaklı ve 74 yaşındaki Ali Takmaklı, adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

25 TEMMUZ'DAN BERİ HAPİSTEYDİLER

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY operasyonu kapsamında, geçen 25 Temmuz sabahı Uğur Soğutma Makinaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi sahipleri Mehmet Takmaklı ve Ali Takmaklı'nın Altıntaş Mahallesi'ndeki evlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. 

İLGİNÇ HİKAYE

Evlerde arama da yapan polis, bazı evrak ve dokümanlara el koyarken, iki kardeş gözaltına alındı. Polis, ertesi gün de kardeşlerden şirketin eski ortağı 77 yaşındaki Ünal Takmaklı'yı gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin ardından üç gün sonra adliyeye sevk edilen üç kardeş tutuklanıp, Menemen M Tipi Cezaevi'ne konuldu. 

AYNI CEZAEVİNDE AMA AYRI KOĞUŞTA KALDILAR

Yıllardır küs olduğu kardeşleriyle aynı cezaevinde olmasına rağmen ayrı koğuşta kaldığı ve görüşmediği öğrenilen Ünal Takmaklı, geçen 29 Kasım'da cezaevinde kalp krizinden yaşamını yitirdi. 

DAVA HENÜZ BAŞLAMADI

Takmaklı kardeşlerden Mehmet ve Ali Takmaklı da bugün, adli kontrol şartıyla cezaevinden tahliye edildi. Takmaklı kardeşlerin de aralarında yer aldığı 110 sanık hakkındaki iddianamenin hazırlandığı, Aydın Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek davaya önümüzdeki günlerde başlanacağı belirtildi.

İlgili Haberler