DÜNYACA ÜNLÜ MARKANIN SAHİBİ CEZAEVİNDE ÖLDÜ

DÜNYACA ÜNLÜ MARKANIN SAHİBİ CEZAEVİNDE ÖLDÜ

Gülen cemaatine destek ve üye olma suçlaması ile Temmuz 28 tarihinden beri cezaevinde olan dünyaca ünlü dondurucu markasının sahibi cezaevin de öldü

Darbe soruşturması kapsamında 28 Temmuz'da tutuklanan Uğur Derin Dondurucu'nun sahiplerinden Ünal Takmaklı cezaevinde kalp krizinden yaşamını yitirdi. Takmaklı hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

28 TEMMUZ'DAN BERİ CEZAEVİNDE

Aydın'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında geçen 28 Temmuz'da tutuklanan Uğur Derin Dondurucu'nun sahiplerinden 77 yaşındaki Ünal Takmaklı, cezaevinde kalp krizi geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

DÜNYACA ÜNLÜ DONDURUCU MARKASI

Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 15 temmuz darbe teşebbüsünden sonra yürüttüğü FETÖ soruşturmasında, Uğur Derin Dondurucu'nun sahiplerinden Ünal Takmaklı kardeşleriyle gözaltına alındı. Kardeşleri Mehmet Takmaklı, Ali Takmaklı ile birlikte 28 Temmuz'da Nazilli'de tutuklanan Ünal Takmaklı Menemen T Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na konuldu. 

MÜDAHALE EDİLDİĞİ SÖYLENİYOR

page_ugur-derin-dondurucunun-sahiplerinden-takmakli-cezaevinde-yasamini-yitirdi_155700844.jpg

Cezaevinde kalp krizi geçiren Ünal Takmaklı, Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ünal Takmaklı, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 

Savcılıklı Ünal Takmaklı'nın ölümüyle ilgili inceleme yaptı. Cesedi Adlı Tıp Kurumu'na gönderildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı