' Erdoğan AKP'de büyük temizlik yapacak'  yazısı

' Erdoğan AKP'de büyük temizlik yapacak' yazısı

AKP'ye yakın medyada Erdoğan'ın AKP''nin başına geçme hazırlıkları haberleşmeye başladı. Erdoğan'a yakın yazarlar İpli satırlı yazılar kaleme almaya başladı

‘Erdoğan AK Parti'ye dönünce bir eline ipleri, diğerine satırı alacak: 'Büyük temizlik' bekleniyor'
Star gazetesi yazarı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın AKP'ye dönünce "büyük temizlik" başlatacağını söyledi.

İPLİ SATIRLI YAZI

AKP Medyasının Erdoğan sever yazarlarından biri olan Star yazarı Ersoy Dede'den ilginç bir yazı geldi. Erdoğan'ın AKP'nin başına geçmesiyler hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını ileri süren dede AKP'de büyük bir temizlik harekatının başlayacağını ileri sürdü. Bunun Hem Erdoğan'a oy veren 25 milyon seçmenin, hemde AKP tabanının beklentisi olduğunu ima eden yazı şöyle sürüyor.

ARTIK HUKİ ENGEL YOK

"Türkiye'nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yakasına parti rozeti takmasının önünde artık hukuki bir engel kalmadı.. Sanıyorum sadece teknik detaylarda problem çıkmasın diye YSK'nın kesin sonuçları ilan etmesi bekleniyor.. Bundan sonraki süreç artık Erdoğan'ın tekrar partisine dönmesi ve ipleri eline almasıyla neticelenecek.."

'10 MİLYON AK PARTİLİ VE 25 MİLYON SEÇMENİN ÖNCELİKLİ BEKLENTİSİ'

"Bir eline ipleri aldıktan sonra öyle anlaşılıyor ki diğer elinde de bir satır olacak.. Zira, 10 milyon AK Partili'nin, 25 milyon seçmenin öncelikli beklentisi ‘büyük temizlik'..

Kan kustuğu halde kızılcık şerbeti içtiğini söyleyen milyonlarca AK Partili'nin artık canına tak etti.. Erdoğan koltuğuna oturduktan sonra evvelâ bununla ilgilenmesi gerekiyor.."

‘AK PARTİ'DE BUNDAN SONRA HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK'

"Yarı bilgi, yarı öngörü biraz da temenni..

AK Parti'de bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.."

100x50.pngtwitter-100x-50-001.jpg

İlgili Haberler