Abdullah Gül'e Pensilvanya'dan yanıt geldi

Abdullah Gül'e Pensilvanya'dan yanıt geldi

Fethullah Gülen ve Abdullah Gül arasında sürmeye başlayan ziyaret iddiaları ve yalanlamalar polemiklere dönüşmeye başladı

. Abdullah Gül " görevlerim süresinde ziyaretim olmamıştır "şeklinde dikkat çekici bir açıklama ile yalanlamıştı, Peşinden ise çok Pensilvanya'dan ayrıntılara giren başka bir açıklama geldi. Açıklamanın ilginç olan yanı ise verien ayrıntıların arkasından görüntüler geliyor ha der gibiydi. İşte gelişmenin Oda Tv haberindeki son hali.


FETÖ lideri Fethullah Gülen dün, ABD'li radyo kanalı NPR’den Robert Siegel’e bir röportaj verdi.

Gülen röportajında eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kendisini ziyaret ettiğini söyledi.

İŞTE OSMAN ŞİMŞEK'İN MESAJI

1-273.jpg

Odatv'nin gündeme getirdiği habere Gül açıklama yaptı ve "Görevlerim süresinde kesinlikle bir görüşmem olmamıştır" dedi.

Bunun üzerine Gülen’in sağ kolu Osman Şimşek sosyal medya hesabı üzerinden Gül’e yanıt verdi.

Uzun bir yanıt paylaşan Osman Şimşek, “Bunca sene sonra -Hocaefendi’yi tekzip değil, aslında- kendilerini inkar edişlerini mantıkla izahın imkanı yok” ifadelerini kullandı.

Şimşek devamında ise Abdullah Gül’ü kastederek, “Belki beraber geldikleri Fehmi Koru’nun Hocaefendi ile sarılmalarını seyredince ‘Birbirinizi çok özlemişsiniz!..’ dediğini hatırlatmam sayın Gül’ün hafızası için yeterlidir. Şayet bu kafi değilse, mekanımıza dair bazı hususları anımsamaları da faydalı olabilir” diye yazdı.

İlgili Haberler