Yeni bakan Jülide Sarıeroğlu sosyal medyayı salladı

Yeni bakan Jülide Sarıeroğlu sosyal medyayı salladı

Yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun 2013'te attığı tweetler sosyal medyayı salladı.

Yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun 2013'te attığı tweetler sosyal medyayı salladı. Jülide Sarıeroğlu'nun Fethullah Gülen'in bir sözünün yanı sıra, soL'da yayınlanan "Binler Tayyip istifa diyor" başlıklı haberi paylaştığı görüldü. Jülide Sarıeroğlu'nun bu tweetlerinin dolaşıma sokulmasının ardından Twitter hesabını kapatması dikkat çekti. Öte bakan olduğu açıklanmasının ardından Sarıeroğlu Twitter'da trend topic (TT) oldu.
 

Kabinede Fatma Betül Sayan Kaya ile birlikte ikinci kadın bakan olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı koltuğuna oturan Jülide Sarıeroğlu, 26 yıl sonra bir ilki başardı.

38 yaşındaki Sarıeroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarihindeki ikinci kadın bakan olarak tarihe geçti. Çalışma Bakanlığı'ndaki ilk kadın bakan Dr. İmren Aykut olmuştu. Özal hükümetinde yer alan Aykut, 21 Aralık 1987 ile 23 Haziran 1991 tarihleri arasında görev yapmıştı.

Yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun ilk işi ise Twitter hesabını kapatmak oldu. Sarıeroğlu'nun 2013'te attığı tweetler sosyal medyayı salladı. Fethullah Gülen'in bir sözünün yanı sıra, soL'da yayınlanan "Binler Tayyip istifa diyor" başlıklı haberi paylaştığı görüldü. Jülide Sarıeroğlu'nun bu tweetlerinin dolaşıma sokulmasının ardından Twitter hesabını kapatması dikkat çekti.

cats-024.jpg

mynet

 

İlgili Haberler