Twitter'de 'Erdoğan Yolun Sonuna Geldi ' Depremi

Twitter'de 'Erdoğan Yolun Sonuna Geldi ' Depremi

Referandum tarihi yaklaştıkça iki tarafın temsilcileri arasında gerilim artıyor. İşte deprem yaratan örneklerden biri

 Türkiye  uzmanı olarak ünlenen ABD 'li yazar Rubin'in Twitter hesabında  yazdığı Türkçe mesajlar, Erdoğan'a en yakın gazetecilerden birini çok fena korkuttu. Cumhuriyet'in haberine  göre, Cem Küçük'ü korkutan Erdoğan mesajı şöyle.  Yolun sonuna geldi.

BÜYÜK KORKU YAŞANIYOR 

ABD'li yazar Rubin, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında paylaşımlar yaptı. Yandaş Cem Küçük, Rubin'e, 'Bu alçağı ne yazık ki ciddiye almak lazım' diyerek cevap verdi.

ERDOĞAN'IN KARA LİSTESİNDE

ABD'li neo-con yazar  Michael Rubin sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında Türkçe paylaşımlar yaptı.

Rubin, "Recep Tayyip Erdoğan, artık yolun sonuna geldi. Erdoğan yolsuzluklar yapmasa ve cehalet içinde olmasaydi, insanlar kendisine hakaret etmezlerdi" dedi.

ERDOĞAN HERKESİ KANDIRDI 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yolsuzlukla suçlayan Rubin, onun Gülen cemaati lideri Fethullah Gülen ile 2013 yılına kadar müttefik olduğunu da vurguladı: "Ben Gülen'i destekliyor muyum? Hayır, o da 2013'e kadar Erdoğan'ı destekledi. Erdoğan herkesi kandırdı. Acaba Erdoğan, Katar parasıyla ödeme yapamadığı zaman gerçekte kaç kişi kendisini izleyecek? Acaba Erdoğan, çaldığı paralarını nerelerde sakladığını bilmediğimizi mi zannediyor?"

 

144-(1).jpg

CİDDİYE ALMAK LAZIM 


Yandaş Cem Küçük Michael Rubin'in paylaşımlarından sonra sosyal medya hesabından, 'Bu alçağı ne yazık ki ciddiye almak lazım' tweet'ini atmıştı.

 44413.jpg
 
 

İlgili Haberler