Türkiye'nin 2. en uzun adamı da kadro peşinde

Türkiye'nin 2. en uzun adamı da kadro peşinde

2 Metre 33 CM'lik boyu ile Türkiye'nin en uzun 2. Adamı olan Gaziantepli Ramazan Karageyik taşeron işçilikten kadroya geçmek için dilekçe verdi.

Tüm Türkiye'de büyük bir sorun olan "Taşeron İşçi" olayına kapsamlı bir değişiklik yeni yılda da yapılmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçtiğimiz günlerde bir vatandaş "Kadro istiyoruz " diye bağırınca "İşin var çalışıyorsun ya daha ne istiyorsun " yanıtı almıştı. Kadro sorunu Türkiye'nin en uzun 2. adamı olan Gaziantepli Ramazan Karageyik içinde büyük sorun teşkil ediyor.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yaşayan ve Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde taşeron işçi olarak çalışan 2 metre 33 santimetre boyundaki Ramazan Karageyik, kadroya geçiş için başvuruda bulundu

ENGELLİ KADROSUNDA TAŞERON İŞÇİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı GASKİ İslahiye İlçe Müdürlüğü'nde, engelli kadrosunda 4 yıldır taşeron işçi olarak çalışan 2 metre 33 santimetrelik boyuyla Türkiye'de en uzun ikinci kişi olan Ramazan Karageyik, kadro başvurusunu yaptı. 

GÖZLERİ AZ GÖRÜYOR

Çevredekilerin büyük ilgisi ile karşılaşan dev adamın etrafını vatandaşlar çevirdi. DHA'nın haberine göre, babasının yardımıyla GASKİ İlçe Müdürlüğü'ne gelen Karageyik, hazırladığı evrakı gözlerindeki engel nedeniyle imza yerine parmak basarak, yetkililere teslim etti. 

Ramazan Karageyik, kadroya geçiş yapacağı için mutlu olduğunu söyledi.

İlgili Haberler