ORTALIĞI KARIŞTIRAN "HAKAN FİDAN SES KAYDI" OLAYI NETLEŞTİ

ORTALIĞI KARIŞTIRAN "HAKAN FİDAN SES KAYDI" OLAYI NETLEŞTİ

Ses mesajı bana aittir. Teşkilat ve üyelerimize bir uyarıdır. Duyarlı ve tüm vatan sevdalı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz"

Dün gece Rus Büyükelçiye düzenlenen suikastin ardından bir çok AKP'li telefon sahibine esrarengiz bir ses mesajı gönderildi. 

KISA SÜREDE YAYILDI

Sosyal medyada konuşulan ses mesajının Hakan Fidan'a ait olduğu kısa sürede yayıldı. AKP'li sosyla medya kullanıcıları mesajı ciddiye alarak hesaplarından paylaşınca , ses mesajı kısa sürede yayıldı. İşte olayın ayrıntıları

HAKAN FİDANA AİT OLDUĞU İDDİASI

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında ABD'nin Türkiye'de bir iç savaş çıkartmayı planladığı iddia ediliyor ve vatandaşlara sağduyu çağrısı yapılıyor.

DİRİLİŞ BAŞKANLARI DERNEĞİNİN ÇIKTI

WhatsApp üzerinden yayılan ses kaydının Diriliş Başkanları Derneği Genel Başkanı Hasan Türksel'in teşkilata yönelik bir çağrının ses kaydı olduğu ancak birileri tarafından MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a ait olduğu iddiası ile dolaşıma sokulduğu anlaşıldı

1568372.jpg.

AKP'YE YAKIN DERNEK

Diriliş Başkanları Derneği Genel Başkanı Hasan Türksel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Kamuoyunda dolaşan ses kaydı Diriliş Başkanları Genel Başkanı olarak tarafıma aittir. Teşkilat ve üyelerimize bir uyarıdır. Duyarlı ve tüm vatan sevdalı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" denildi.

screenshot_1-002.jpg

İŞTE HİLELİ GIDA ÜRETEN 96 FİRMA VE MARKA 

670.jpg

 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı