NAZLI ILICAK'IN TWITTER HESABI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

NAZLI ILICAK'IN TWITTER HESABI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

29 temmuz'dan beri Fetöcü olmakla suçlanarak ceza evine atılan ve ardından bende kandırıldım açıklaması yapan Nazlı Ilıcak'a ait Tweetter hesabından atılan mesajlar olay yarattı.

FETÖ üyeliği ve destekçiliği suçlaması ile uzun süredir cezaevinde bulunan Nazlı Ilıcak'ın twitter hesabından atılan tweetler sosyal medyayı karıştırdı. Bazı kullanıcılar Ilıcak'ın telefon kullandığını ileri sürerken bir kısım hesaplarda hacklendiğini iddia ediyorlar. Atılan tweetlerin ise Erdoğan'a destek anlamı taşıması işleri dahada karıştırıyor.

EN SON ATILIP SİLİNEN TWEET

PaylaşTweetlePaylaşPaylaşGönder
Nazlı Ilıcak'ın Twitter adresinden "Bu millet varsa, ben de varım. Güçlü bir Türkiye için ben de #EVET diyorum. acunilicali sen de var mısın?" şeklinde tweet atıldı. Tweetin ardından Nazlı Ilıcak'ın kızı Aslı Ilıcak paylaşımla ilgili olarak açıklama yaptı.

Bu millet varsa, ben de varım.
Güçlü bir Türkiye için ben de #EVET diyorum.@acunilicali sen de var mısın?

— nazli ilicak (@Notredamedesion) 29 Ocak 2017

AKP DESTEKÇİSİ OĞLU NE DEDİ

Annesinin 29  Temmuz 2016'dan bu yana tutuklu olduğunu hatırlatan Ilıcak, "Kendisinin sosyal medya hesaplarının şifresi kimsede yok. Avukatlarımız çalışmaya başladı. Twitter hesabını kapattıracağız" dedi.

İŞTE O TWEET

z-001.jpg

"KADIN HAPİSTE"

Aslı Ilıcak, Nazlı Ilıcak'ın sosyal medya hesabının daha önce de hacklendiğini belirterek "Kadın hapiste. Böyle bir şey mümkün mü? Telefonu yok bir şeyi yok. Sürekli hesabı hackleyip, böyle paylaşımlar yapıp siliyorlar " diye konuştu

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı