Nazlı Ilıcak'ın oğlundan evlere şenlik Erdoğan açıklaması

Nazlı Ilıcak'ın oğlundan evlere şenlik Erdoğan açıklaması

Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak sosyal medya hesabından yere göğe sığdıramadığı bir " Erdoğan " açıklaması yaptı.

FETÖ'nün medya yapılanmasından tutuklu yargılanan ünlü gazeteci Nazlı Ilıcak oğlu Mehmet Ali Ilıcak'tan çok yuhaf bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı ve kimsenin bir anlam vermeediği açıklası şöyle 

ERDOĞAN'A BİR KERE DAHA HAYRAN KALMIŞ

Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ilgili açıklama yaparak, "Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kere daha hayran kaldım. Niye mi? Annemin hapiste olmasına rağmen beni kabul etti, derdimi dinledi, vakit ayırdı. Annemin yaptıkları yüzünden beni cezalandırmadı" dedi.

ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMÜŞ

'FETÖ'nün medya yapılanması' davasında tutuklu yargılanan gazeteci Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü söyledi.

YERE GÖĞE SIĞDIRAMADI

"Sayın Cumhurbaşkanımız ile Cuma günü görüşme fırsatım oldu. Öncelikle şunu belirteyim; sağlığı, formu, keyfi yerindeydi. Düşmanları çatlasın Hayatımda temposu bu kadar yüksek birini tanımadım. Yorulmadan, dinlenmeden hem memleketi hem uluslararası hadiseleri yönetiyor. Bu arada benim gibi yüzlerce insanın kişisel meseleleri de cabası. Yine de herşeye, herkese yetişiyor maaşallah.

ANNEMİN YÜZÜNDEN BENİ CEZALANDIRMADI

Allah nazardan saklasın. Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kere daha hayran kaldım. Niye mi? Annemin hapiste olmasına rağmen beni kabul etti, derdimi dinledi, vakit ayırdı. Annemin yaptıkları yüzünden beni cezalandırmadı. Ona olan öfkesini benden çıkarmadı. Aksine bana her zamanki sıcaklığı ile yaklaştı. Kendisine de arz ettiğim üzere bu dönemde en yakınlarım bile benden vebalıymışım gibi kaçarken, Sayın Cumhurbaşkanım adaletini gösterdi. 

HİÇ BİR MENFAATİ YOKMUŞ

Hiçbir menfaatim olmadan kendisini hep sevdim, daima sevmeye devam edeceğim. O liderimiz olmadan önce de, bugün de, yarın da hep gönlümde olacak. Görüşmeye vesile olan Sevgili Mustafa Kamacı, Sayın Hasan Doğan ve Mustafa Varank'a teşekkür ediyorum. Allah Reisimizi başımızdan eksik etmesin." şeklinde yazdı.

NEYİ GÖRÜŞTİLER BELLİ DEĞİL

Gazetecilik yaptığı dönemde binlerce okuruna televizyon vaadi verip bu sözünü yerine getirmeyen ve yargılanan ama sonra anlaşılmaz bir şekilde braat eden Mehmet Ali Ilıcak, çok yoğun temposu olduğunu söylediği AKP Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ne konuştuklarını, kendisinin hangi sıfatla sarayda kabul edildiği konusunda ayrıntı vermedi.

 

İlgili Haberler