Muğla'da feci kaza; Mahalle muhtarı hayatını kaybetti

Muğla'da feci kaza; Mahalle muhtarı hayatını kaybetti

Muğla'nın Milas ilçesinde mahalle muhtarı olan Hüseyin Yıldırım arkadaşının evinde geç saatlere kadar oturduktan sonra cipi ile evine dönerken yolun metrelerce altında bulunan dereye uçtu.

 Gece farkedilmeyen kaza yoldan geçen vatandaşlarca sabah fark edilerek jandarmaya bildirildi.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ
 
Milas'ta dün akşam azası ile birlikte, mahalleye bağlı Karşıyaka'da, saat: 21.00'a kadar birlikte oturan, sonrasında ise azasının yanından ayrılarak Yusufça Mahallesi'ndeki kendi evine gitmek üzere 09 LP 656 plakalı cip ile hareket eden Mahalle muhtarı Hüseyin Yıldırım, henüz bilinmeyen bir nedenle mahallenin girişindeki dereye uçtu.

EKİPLER UZUN UĞRAŞLAR SONUCU CESEDİ ÇIKARDI

Kaza akşam saatlerinde meydana geldi, ancak kazadan kimsenin haberi olmadı. Bugün sabah 10.30 sularında kayınbiraderi tarafından fark edilen kaza, hemen jandarmaya ve yakınlarına iletildi. Kazanın haber alınmasıyla olay yerine; jandarma, itfaiye ve sağlık görevlileri sevk edildi.
Dereye düşen araçta yaşamını yitiren Muhtarın cenazesini Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri çıkardı. 
YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Yıldırım'ın yakınları yaşlı göözlerle kurtarma çalışmalarını izlediler.
Dereye düşen jeep, kurtarıcı ile çıkarıldıktan sonra, jandarma olay yerinde titiz bir çalışma yaparak, delil topladı. Araç, kurtarıcıyla olay yerinden, savcılık talimatıyla Yedi Emin Deposu'na kaldırılırken, yakınları ise kazadan geriye kalanları topladı.

EŞİ 50 GÜN ÖNCE ÖLMÜŞ

Talihsiz kazada hayatını kaybeden Yusufça Mahalle Muhtarı Hüseyin Yıldırım'ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken, yaşamını bir trafik kazasında kaybeden Hüseyin Yıldırım, 50 gün önce de eşini kaybetmişti.

İlgili Haberler