Otomobilde başından vurulmuş halde bulundu

Otomobilde başından vurulmuş halde bulundu

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi'nde, cep telefonu bayisi Mehmet İlhan (32) park halinde duran kiralık otomobilin içinde, başından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu.

Bu sabah, Muğla-Marmaris Karayolu Akyaka Kavşağı'nın yanındaki boş alanda park halinde duran 34 SK 4740 plakalı otomobilin sürücü koltuğunda kanlar içinde hareketsiz duran bir kişiye görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Ölen kişinin Ankara'da cep telefonu bayisi olduğu ve en az 2 gündür Muğla'da bulunduğu belirlendi.

CEP TELEFONU BAYİSİ ÇIKTI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incemede, başından tabancayla vurularak öldürüldüğü anlaşılan kişinin,  evli Mehmet İlhan olduğu, aracın ise geçen pazartesi günü kiralandığı belirlendi. Ayrıca, çevredeki güvenlik kamerası kayıtları da incelendi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İlhan'ın gece, olay yerine yakın bir akaryakıt istasyonundan yakıt aldığı, yanında bir kişinin daha bulunduğu saptandı.
Cinayeti bu kişinin işlediği değerlendirilerken, zanlının kim olduğunun belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Mehmet İlhan'ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ ?

Polis kaynaklarına göre cep telefonu bayisi Mehmet İlhan'ı kiraladığı lüks otomobili içerisinde, benzin alırken yanında görülen kişi başından vurarak öldürdü. Aracın kent merkezi dışında bulunması ise katilin yalnız olmadığı kanısı uyandırdı. Polis güzergah üzerinde bulunan mobese kameraları ve işyerlerinin güvenlik kamerlarını inceleyerek katili bulmaya çalışıyor. Aynı kaynaklar vurulan kişinin araç içerisindeki durumu ve elde edilen deliller ışığında intihar etme olasılığının bulunmadığı görüşünde.

İlgili Haberler