Melih Gökçek istifasına CHP'den ilginç yorum

Melih Gökçek istifasına CHP'den ilginç yorum

Melih Gökçek'in istifası sonrası yaptığı veda konuşmasında verdiği mesajlara CHP'den çok ilginç bir yorum geldi.

Erdoğan'ın ısrarlı isteği üzerine istifa etmek zorunda kalan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih gökçek hakkında iddilar bitmek bilmiyor. İstifa ettiği gün yaptığı veda konuşmasında " emir demiri keser " diyen Gökçek'in beyanlarına muhalefet çevreleri pek inanmış görünmüyor. CHP'li Ankara Milletvekili Murat Emir konuya ilişkin yeni bir iddiada bulundu.

YORGUN DEĞİLİM DEMİŞTİ 

Gökçek istifa konuşmasında, 'Yorgun olduğumu düşündüğüm için değil liderimiz Recep Tayyip Erdoğan istediği için istifa ediyorum' demişti. Gökçek'in bu sözlerini CHP'li vekil Murat Emir yorumladı.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Kanal D muhabiri Özgen Bingöl'e konuştu. Emir, Melih Gökçek'in istifa ederken seçtiği kelimeleri, parti içi mücadelenin işaret fişeği olarak yorumladı. Emir, 'O kendince istifa etmek için bir nedeni olmadığını söyleyerek bunun bütün sorumluluğunu Cumhurbaşkanı'na yıkıyor' diye konuştu.

HESAP SORACAK

Emir, Gökçek'in kendisine yapılanların hesabını sormaya hazırlandığını iddia ederek şöyle konuştu:

'Konuşmasından anladığım verdiği istifa kararının zorla olduğunu, bundan sonra da siyaset sahnesinde olacağını ve bu kararı aldırttıranlara bunun bir şekliyle hesabını sorulacağını üstü örgülü şekilde ifade ediyor.

333-004.jpg

İlgili Haberler