MARK ZUCKERBERG HAKKINDA İNANILMAZ İDDİA

MARK ZUCKERBERG HAKKINDA İNANILMAZ İDDİA

Silikon Vadisi’nin de yer aldığı Santa Clara’da oyların %77’sinin Hillary Clinton’a gittiğini de göz önünde bulundurmak gerek.

ABD seçimlerini sürpriz olarak nitelendirilebilecek bir şekilde Donald Trump’ın kazanmasından sonra, bazı teknoloji şirketlerine yönelik tavrın değişeceği söyleniyor.

SLİKON VADİ OYLARI CLİNTONA GİTTİ

Mark Zuckerberg de hem kendisi hem de şirketinin geleceği için farklı bir yöntem denemeye hazırlanıyor gibi gözüküyor. Teknoloji şirketlerinin genel merkezlerinin sıkça bulunduğu Silikon Vadisi’nin de yer aldığı Santa Clara’da oyların %77’sinin Hillary Clinton’a gittiğini de göz önünde bulundurmak gerek.

SEÇİMLER İÇİN ÇALIŞIYOR

Zuckerberg konu hakkında net bir açıklama yapmasa da bazı çevreler genç CEO’nun 4 yıl sonra yapılacak seçimler için şimdiden taban oluşturma çalışmalarına başladığını söylüyor.

Öte yandan, ABD’de artık devletin değil şirketlerin asıl söz sahibi olduğunu ve bir şeyleri değiştirmek için başkan olmaya gerek olmadığına inananlar da var.

Özellikle de Facebook sayesinde neredeyse tüm dünyanın bilgilerini elinde tutan Zuckerberg gibi birisinin böyle bir şeye ihtiyacı olmadığı belirtiliyor.

Gelecekte bir Trump-Zuckerberg yarışı görür müyüz, şimdilik bunu söylemek için çok erken fakat olursa çok ilginç bir yarış olacağı kesin.

İlgili Haberler