KUZEY KORE LİDERİ ORTAYA BÖYLE ÇIKTI

KUZEY KORE LİDERİ ORTAYA BÖYLE ÇIKTI

KUZEY Kore lideri Kim Jong-un uzun süre sonra görüntülendi. Kore liderinin elindeki bastonu ve topallayarak yürümesi dikkat çekti. Yaklaşık üç aydır hiç dışarıya çıkmayan diktatör lider Pyongyang şehrinde yeni bilim adamları için yapılan...

 KUZEY Kore lideri Kim Jong-un uzun süre sonra görüntülendi. Kore liderinin elindeki bastonu ve topallayarak yürümesi dikkat çekti. Yaklaşık üç aydır hiç dışarıya çıkmayan diktatör lider Pyongyang şehrinde yeni bilim adamları için yapılan binayı teftiş etmeye gitti.

ÖLDÜ SÖYLENTİLERİ ÇIKMIŞTI

İktidar partisinin gazetesi olarak bilinen Rodong Sinmun’da manşetten verilen gülümseyen büyük bir Jong-un portresi yayınlandı. Kim Jong-un Sol elindeki siyah bastonuyla gezmesi dikkat çekti. Böylece tüm dünyanın sağlığı hakkında merak ettiği gerçekler ortaya çıktı. Güney Kore Yetkilileri en büyük düşmanları olan Kuzey kore liderinin sağlığının yerinde olduğundan emin olduklarını söylemişlerdi.

ÇOK SİGARA İÇİYOR VE KİLO ALDI

Kim Jong-un’un çok aşırı derecede sigara içtiği ve 2011 yılında babasının vefatının ardından ülkeyi yönetmeye başlamasıyla birlikte hızlı şekilde kilo aldı. Kuzey Kore liderinin sağlığının ne kadar yerinde olduğu bilinmiyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı