KONYALI BU GENÇ 7 GÜNDÜR KAYIP

KONYALI BU GENÇ 7 GÜNDÜR KAYIP

Konya'da 21 yaşında gençten 7 gündür haber alınamıyor.

 

AMCAMA GİDİYORUM DEDİ DÖNMEDİ

Konya'nın Çumra ilçesinde "Amcama gidiyorum" diyerek evden ayrılan 21 yaşındaki Salih Demirtaş'tan 7 gündür haber alınamıyor.

Olay, 14 Şubat günü Çumra ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre internet kafe işleten Salih Demirtaş akşam saatlerinde "amcama gidiyorum" diyerek evden ayrıldı.

AMCASINA GİTMEMİŞ

Geç saatlere kadar Demirtaş'ın eve dönmemesi üzerine şüphelenen aile, çocuklarının amcasına gitmediğini öğrenince durumu polise bildirdi.

Demirtaş'ın gidebileceği adreslere bakan polis, ilçedeki mobese ve güvenlik kamera görüntülerini de incelemeye aldı. 7 gündür çocuklarından haber alamayan aile üyeleri de internet üzerinden kayıp ilanı vererek çocuklarını bulmak için kampanya başlattı.

OTOGARDAN İSTANBUL OTOBÜSÜNE BİNMİŞ

Ağabey Mehmet Sıddık Demirtaş, "Kardeşimin hayatından endişe ediyoruz. Tüm yakınlarımız ve polis Salih'i arıyor. Şu ana kadar bulamadık. Kamera kayıtlarına baktığımızda son olarak otogardan İstanbul otobüsüne binmiş. Kimseyle bir sıkıntısı yoktu. Salih'i arkadaş çevresi de çok sever. Bulan gören olursa lütfen bize ulaşsın" dedi.

İlgili Haberler