KONYA'DA SİLAHLI ÇATIŞMADA FLAŞ GELİŞME 1 ÖLÜ 1 YARALI

KONYA'DA SİLAHLI ÇATIŞMADA FLAŞ GELİŞME 1 ÖLÜ 1 YARALI

Av tüfeğiyle bir kişinin öldürülmesi, bir kişinin de yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklandı

Konya'da bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklandı.

Merkez Meram ilçesi Arapöldüren Caddesi'nde 18 Ocak'ta, Abdurrahman Güçlü'nün av tüfeğiyle öldürülmesi, Şevki Nenğ’in de yaralanmasıyla ilgili başlatılan soruşturmada Hasan Y. (62) ile oğulları Celal (24), Engin (34), Cengiz (32) ve Kemal Y. (29) gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 zanlıdan Celal Y. tutuklandı, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Merkez Meram ilçesi Arapöldüren Caddesi’nde bulunan bir iş yerinin çalışanlarıyla Abdurrahman Güçlü ve Şevki Nenğ arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Güçlü ve Nenğ’ne kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından av tüfeğiyle ateş edildi.

Ambulanslara Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Güçlü, müdahalelere kurtarılamadı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesin’e kaldırılan Nenğ’in ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı