KONYA'DA FECİ KAZA; 5 SAAT SONRA FARKEDİLDİLER

KONYA'DA FECİ KAZA; 5 SAAT SONRA FARKEDİLDİLER

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde takla atarak şarampole yuvarlanan çift 5 saat sonra kurtarıldı.

Emniyet kemeri takmamak bir faicya daha neden oluyordu. Yaptıkları kaza sonracı araçlarından araziye fırlayan karı koca, kendilerini son anda farkeden bir TIR şoförü sayesinde donmaktan kurtularak tedavi altına alındılar. İşte o haberin ayrıntıları.

5 SAAT SOĞUKTA KALDILAR

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde takla atarak şarampole devrilen otomobilde sürücü ve 6 aylık hamile eşi yaralandı. Yaralı çift kazadan 5 sonra bir TIR şoförü tarafından fark edilerek donmaktan son anda kurtarıldı. 

DONMAK ÜZEREYDİLER

Kaza, dün saat 19.30 sıralarında Ereğli- Adana karayolu üzeri Organize Kavşağı yakınlarında meydana geldi. 22 yaşındaki Şahin Aşkın yönetimindeki 42 AFL 71 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak takla atıp, şarampole devrildi. 

ARAÇTAN FIRLADILAR

Kazada araçtan fırlayıp araziye savrulan sürücü Aşkın ile 6 aylık hamile eşi 20 yaşındaki Tuğba Aşkın yaralandı. Yaralı çift, kaza sonrası kimse tarafından fark edilmemesi nedeniyle 5 saat boyunca yerde yardım bekledi. 

lkaza-1.jpg

TIR ŞOFÖRÜ FARKETTİ

Saat 00.30 sıralarında yoldan geçen bir TIR şoförü, kaza yapan aracı ve yaralı çifti fark edince durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

Sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çift, tedavi altına alındı. Aşkın çiftinin hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi. Soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı