İSTANBULLU KAR TATİLİ YAPTI TRAFİK KİLİTLENDİ

İSTANBULLU KAR TATİLİ YAPTI TRAFİK KİLİTLENDİ

Anayasa krizi,ekonomik çöküş, dolar rekorlar hiç bir şey İstanbul'un zenginlerini kar tatilinden alıkoyamaz. İşte ayrıtılar

TÜRKİYE’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’a tatilcilerin yanı sıra, günübirlikçilerin akın etmesi trafik sorunu yaşanmasına neden oldu. Oteller bölgesinden başlayan trafik nedeniyle birçok kişi bavullarını alarak yürümeyi tercih etti.

KAR KALINLIĞI 2.5 METRE

Kar kalınlığının iki buçuk metreye ulaştığı Uludağ, sömestre tatiline giren üniversitelileri ağırlamaya başladı. Otellere gelenlerin yanı sıra Bursa ve çevre illerden gelen günübirlikçilerin çıktığı zirvede alınan önlemlere rağmen trafik sorunu yaşandı. 

TRAFİK KİLİTLENDİ

Otobüs ve minibüslerin oteller bölgesine çıkarak yolcu indirmesi yüzünden trafik sıkıştı. İlerleyemeyen araçlardakiler, bavullarını alarak kalacakları otellere yürümeyi tercih etti. 

Uludağ’da bu yıl Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 3 otoparkın açılmasıyla özel araçlar oteller bölgesine alınmazken sadece otellere yolcu taşıyan otobüs ve servis minibüslerine izin veriliyor.

6500 YATAK KAPASİTESİ TAM DOLDU

Uludağ'da 6 bin 500 yatak kapasiteli 30'a yakın otel ve misafirhane ile kafeterya bulunuyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı