Isparta'da korkunç kaza; 2 Ölü 3 ağır yaralı

Isparta'da korkunç kaza; 2 Ölü 3 ağır yaralı

Isparta'da SDÜ Batı yerleşkesi kavşağında meydana gelen Beton Mikseri ile otomobilin karıştığı korkunç kazada 2 kişi hayatını kaybederken otomobilde bulunan 3 kişi ağır yaralı olarak hastanelere kaldırıldı.

Isparta Afyon karayolu sapağında kavşak üzerinde Süleyman G. yönetimindeki 33 DC 532 plakalı otomobille Feyyaz B. yönetimindeki 07 FT 074 plakalı beton mikseri çarpıştı. 

1 KİŞİ OLAY YERİNDE DİĞERİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, saat 22.30 sıralarında SDÜ Doğu ve Batı Yerleşkelerini bağlayan kavşak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Feyyaz B. yönetimindeki 07 FT 074 plakalı beton mikseri ile Süleyman G. (53) idaresindeki 33 DC 532 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobilde bulunan Ayşe G.’nin olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralı Şükriye G. (40) de götürüldüğü SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde kurtarılamadı. 

SIKIŞTILAR

Araçta bulunan 2 kişi de sıkıştı. Kazada ayrıca otomobilde bulunan yolculardan Şükriye G. (40) ağır olmak üzere, sürücü Süleyman G., Mükerrem G. (44) ve Ramazan G. (48) de yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Durumun haber verilmesiyle olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahaleleri sonrasında Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarılan yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleleri sonrasında SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama, Isparta Şehir ve Özel Meddem Hastanelerine sevk edildi. Ağır yaralı olarak SDÜ Tıp Fakültesi'ne sevk edilen yolculardan Şükriye G. ise sevk edildiği SDÜ Tıp Fakültesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İlgili Haberler