İP ÜSTÜNDE DÜNYANIN EN ZOR DENEMESİNİ YAPACAK

İP ÜSTÜNDE DÜNYANIN EN ZOR DENEMESİNİ YAPACAK

'İp Cambazlarının Kralı' Nik Wallenda şu ana kadar denediği en cüretkar ve zorlayıcı yürüyüşü için bu sefer 'Rüzgarlı Şehir' Şikago'ya gidiyor

'İp Cambazlarının Kralı' Nik Wallenda şu ana kadar denediği en cüretkar ve zorlayıcı yürüyüşü için bu sefer 'Rüzgarlı Şehir' Şikago'ya gidiyor.

GÖZLERİ KAPALI TAMAMLAYACAK

Efsanevi Wallenda ailesinin geleneğinde olduğu gibi Nik bu yürüyüşünü de herhangi bir ağ ve emniyet kemeri olmadan gerçekleştirmenin yanı sıra bir kısmını da gözleri kapalı tamamlayacak. Wallenda, 2013'ün Haziran ayında Büyük Kanyon'u bir ip üzerinde yürüyerek geçen ilk kişi olmuştu Şikago'nun en rüzgârlı noktalarından birinde gerçekleştirecek bu korkutucu gösteri iki bölümden oluşacak.

AİLENİN EN ZOR GÖSTERİSİ

Yürüyüşün ilk kısmında, Wallenda yaklaşık 15 derecelik açıyla yokuş yukarı Marina City Batı Bloğundan Şikago Nehri'nin yaklaşık 50 kat üzerinde yer alan Leo Burnett Binası'na iki bloktan fazla bir mesafe yürüyecek. Bu Wallenda ailesinin şu ana kadar yaptığı en yüksek gökdelenler arası yürüyüş olmanın yanı sıra bu kadar dik bir açıda yaptıkları da ilk yürüyüş olacak. Nik yürüyüşün ikinci kısmı için ise gözlerini bağlayacak ve Marina City'nin batı bloğundan doğu bloğuna yürüyecek.

BÜYÜK BABASI 1978 YILINDA DÜŞEREK ÖLMÜŞTÜ

'Uçan Wallenda' ailesinin yedinci nesil temsilcisi, çalışmalarına henüz bir bebekken ailesiyle başlayan Nik, daha 13 yaşındayken ilk profesyonel ip yürüyüşünü gerçekleştirdi. Nik bu son yürüyüşünün insanların hayallerinin peşinden gitmesi için bir ilham kaynağı olmasını umuyor ve yürüyüşünü 1978 yılında Porto Riko'da ip yürüyüşü sırasında hayatını kaybeden büyükbabası Karl Wallenda başta olmak üzere tüm ailesine ithaf ediyor. Merakla beklenen 'Nik Wallenda Gökdelende' şovu 3 Kasım gece yarısından sonra saat 02.00'da Türkiye ve tüm dünyada 220 ülkede aynı anda canlı yayınlanacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı