HİTLER HAKKINDA O İDDİA DOĞRULANDI

HİTLER HAKKINDA O İDDİA DOĞRULANDI

Şimdi iddia Alman tarihçi Peter Fleischmann’ın ulaştığı hapishane kayıtlarına göre resmiyet kazanmış oldu.

İngilizlerin söylediği “Hitler’in tek testisi var” sözleri resmen doğrulandı. Ancak Hitler’in 1.Dünya Savaşı sırasında şarapnel parçasıyla yaralandığı ve bir testisini kaybettiği yönündeki iddialar bütünüyle gerçeği yansıtmıyor.

DOĞUŞTAN GELİŞMEMİŞ

Bild gazetesinin bildirdiğine göre, Hitler testisini savaşta kaybetmedi. Tarihçi Peter Fleischmann (60) tarafından Hitler’in durumuna ilişkin ortaya çıkarılan yeni belgede, Hitler’in sağ testisinin doğuştan gelişmediği yer alıyor.

BELGE 12 KASIM 1923 TARİHLİ

Söz konusu belgenin 12 Kasım 1923 tarihine ait bir doktor raporu olduğu belirtiliyor. Belgeye göre, 9 Kasım 1923 tarihinde gerçekleştirdiği başarısız darbe girişimi sonrası 11 Kasım günü tutuklanan Hitler, aynı gün akşamı saat 22.30’da Landsberg hapishanesine nakledildi. Ertesi gün Dr. Josef Brinsteiner, Adolf Hitler’i sağlık kontrolünden geçirdi. Kayıtlara “Adolf Hitler, sanatçı, son olarak yazar” kaydını düşen Dr. Brinsteiner, Hitler’in sağlık durumuna dair “sağlıklı, güçlü” ifadelerini kullandı. Kilosunu ise 78 kilogram olarak not düştü.

SAĞ TESTİSİ YOK

Hitler’in sağlık durumuna ilişkin bir diğer ayrıntı ise, “Sağ taraflı kriptorşidizm” notu. Yani sağ testisinin doğuştan gelişmemiş olduğu bilgisi.

İngiliz Sun gazetesi, 2008 yılında yaptığı bir haberde, Adolf Hitler’in, 1'inci Dünya Savaşı'nda asker olarak çarpışırken yaralandığını ve burada bir testisini kaybettiğini, Hitler’i tedavi eden Johan Jambor adlı bir hastabakıcının bir rahibe anlattıklarına dayandırmıştı. Şimdi iddia Alman tarihçi Peter Fleischmann’ın ulaştığı hapishane kayıtlarına göre resmiyet kazanmış oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı