Hatay'da korkunç cinayet!

Hatay'da korkunç cinayet!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Gökhan Y. isimli kişi, eski eşini ve 5 yaşındaki kızını bıçakla boğazlarını keserek öldürdü, ardından intihara teşebbüs etti

Gökhan Y. adı kişi, tartıştığı eski eşi Esra Yalçın ve 5 yaşındaki kızı Beren’in boğazını bıçıkla keserek öldürdü ardından aynı bıçağı boğazına saplayarak intihara kalkıştı.

Esra Yalçın’a ulaşamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, çilingir aracılığıyla dairenin kapısını açtıklarında, dehşet görüntüyle karşılaştı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ


Bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen 5 yaşındaki Beren ile annesi Esra'yı kanlar içerisinde bulan polis, kendini bıçaklayarak hayatına son vermek isteyen Gökhan Y.’yi de özel bir hastaneye kaldırıldı.

Durumu ağır olan katilin ambulansa bindirilmesi anında, olay yerine gelen Esra Yalçın’ın yakınları sinir krizleri geçirirdi.

Emniyet ekipleri olay yeri çevresinde, geniş güvenlik tedbirlerini aldı. Savcılığın olay yerindeki incelemesinin ardından 5 yaşındaki Beren ile annesi Esra Yalçın’ın cansız bedenleri İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İlgili Haberler