Günün iğrenç haberi İzmir'den

Günün iğrenç haberi İzmir'den

İzmir'de evinden kaçan 17 yaşında kız çocuğu B.Y. jandarmaya verdiği ifadesinde babasının kendisini sürekli taciz ettiğini söyleyince savcının isteği üzerine S.Y. ilk duruşmada tutuklandı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, 17 yaşındaki B.Y.'ye cinsel istismarda bulunduğu öne sürdüğü babası S.Y. hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Baba S.Y., ilk duruşmada tutuklandı.

''1 YIL BOYUNCA İSTİSMARDA BULUNMUŞ''

Pedagog eşliğinde ifadesi alınan B.Y, ilk olarak 2016 yılında Ürkmez sahilinde denize girdiklerinde babasının sarıldığını, o anda anlamadığını, 10 gün sonra evde tekrar istismarda bulununca, denizde de taciz edildiğini anladığını belirtti. İfadesinde babasının kendisine telefondan zorla videolar izlettiğini öne süren B.Y., 1 yıl boyunca babasının 5- 6 kez istismarda bulunduğunu, bu olayların kendi rızası dışında olduğu ifadesini verdi.

''BUNLAR ŞAKADAN İBARETTİR''

Sanık S.Y, çıkarıldığı duruşmada kızının psikolojik sorunları olduğunu iddia etti. S.Y, ''Kızım daha önce 3 kez evden kaçtı. Psikolojik sorunları nedeniyle 7-8 kez psikoloğa gittik. Daha sonra 'Baba bunlar bir şey bilmiyor, gitmemize gerek yok' diyerek bir daha gitmeyi kabul etmedi. Denizde cinsel istismarda bulunduğum yönündeki iddiaları doğru değil. Biz denize tüm aile gideriz. Evde de herhangi bir istismarım olmadı. Evde birbirimize el şakası yaparız. 
Biz birbirimizle çocuk gibi yaklaşırız. Bunlar şakadan ibarettir'' dedi.

ANNESİ NE DEDİ

Anne B.Y. ise "Kızımın psikolojik tedavi gördüğü doğrudur. En son evden kaçtığında emniyette bana kızımın cinsel istismara uğrayıp uğramadığını sordular. İfadeden sonra dışarı çıkınca eşim cinsel hayatımızla ilgili soru sorulup sorulmadığını sordu. O an bende tereddüt oluştu. Kızım bana olanları anlatınca eşimden ayrılmaya karar verdim" dedi.

SAVCI TUTUKLANSIN

Savcı, sanığın 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklanmasını talep etti. S.Y çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

İlgili Haberler