Günün en iğrenç haberi Denizli'den

Günün en iğrenç haberi Denizli'den

Yapılan araştırma sonucu sayılarında artış patlaması yaşanılan " Çocuk istismarı" olaylarına Denizli'de üvey babanın kızı ve arkadaşına 2 yıldır tecavüz ettiği eklendi.

Günün en iğrenç haberi Denizli'den geldi. Merkezefendi İlçesinde 5 Yıldır birlikte olduğu kadının çocuğuna ve onun aynı yaştaki arkadaşına yıllardır tecavüz ettiği gerekçesi ile tutuklandı.

GÖRÜNTÜLERİNİ ÇEKİP TEHDİT ETMİŞ

Dolandırıcılık suçlaması ile Sağlık memurluğu görevinden atılan D.Ö. nün 2 çocuğun istismar görüntülerini çektiği ve çocukları sürekli tehdit ettiğide ortaya çıktı.
Mynet'in haberine göre , Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesi'nde ikamet eden ve hakkındaki dolandırıcılık iddiasıyla görev yaptığı sağlık memurluğundan ihraç edilen D.Ö., 5 yıldır birlikte yaşadığı kadının kızı olan D.A.'ya (16) ve aynı yaştaki arkadaşına iki yıl boyunca cinsel istismarda bulundu.

ÇOCUK ÖĞRETMENİNE ANLATTI

İstismara uğradığını ileri süren D.A., durumu okuldaki rehber öğretmenine anlattı. Bunun üzerine rehber öğretmen durumu polise bildirdi. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında D.Ö. gözaltına alındı.

GÖRÜNTÜLERİ TELEFONA KAYDETTİ

D.A., aynı yaşta olan komşusunun kızı M.S.’nin de aynı kişi tarafından cinsel istismara uğradığını ve D.Ö.’nün istismar görüntülerini cep telefonuna kaydettiğini ileri sürdü. D.Ö.’nün D.A.'yla birlikte olurken de M.S.'ye görüntü çektirdiği, M.S.'ye istismarda bulunurken D.A.'ya görüntü çektirdiği ileri sürüldü.

İDDİALARI REDDETTİ AMA

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen D.Ö., mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede suçlamaları reddeden D.Ö., “iki kız çocuğuna cinsel istismar” suçundan tutuklandı. Tutuklanan D.Ö.’nün çektirdiği ileri sürülen görüntülere telefonda rastlanmadığı bildirildi.

 

 

 

670x335-2-001.jpg

 

İlgili Haberler