2.3.4. Eş arayan erkeklere müjde

2.3.4. Eş arayan erkeklere müjde

Şeriat yaşamının giderek yerleştiği Türkiye'de 2.3. hatta 4. eş arayanlar için müthiş bir hizmet kapısı daha açıldı.

20 Yıla yaklaşan AKP iktidarı döneminde giderek yükselen Şeriat özleminde son noktaya da gelindi. Okullarda zirveyapan din eğitimi ve İmamhatip okullarının çoğalmasına paralel olarak yükselen talebe uygun olarak 2.3. hatta 4. eş arayanlar için yeni kolaylıklar geliyor

GİR SİTEYE SEÇ KENDİNE 3 EŞ DAHA

Türkiye’de ikinci, üçüncü, dördüncü eş arayanlar için internet sitesi açıldı. Türkiye’de açılan site İngiltere ve Endonezya’dan sonra bu konuda açılan dünyadaki üçüncü site konumunda. Sitenin tanıtım bölümünde Kuran'daki Nisa suresinden alıntılar da yer alıyor.

DÜNYA'DA 3. EN BÜYÜK SİTE İDDİASI

Türkiye’de açılan site İngiltere ve Endonezya’dan sonra bu konuda açılan dünyadaki üçüncü site konumunda. Siteyle ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Evlilikci.com ismiyle Türkiye’de faaliyete geçen sitede üyeler gerçek kimliklerini saklarken, adayların birbirlerinden en çok istedikleri ise "gizli ve saklı olması..." Oda TV'nin haberine göre sitenin “hakkımızda” bölümünde Nisa suresinden de alıntı yapılarak şu ifadeler kullandı:

TÜM DİNLER İZİN VERİYOR DENİLİYOR

“Türkiye'nin ilk dünyanın üçüncü (İngiltere ve Endonezya'dan sonra), ikinci eş bulma sitesine hoş geldiniz... Tüm semavi dinlerin izin verdiği ve ülkemiz kültürüne uygun ikinci eş kurumu bazı sorunların çözümüdür; yoksulluk, yalnızlık ve fuhuş gibi... Amacımız insanımızın bu konuda en doğru tercihi yapmasına yardımcı olmaktır."

 

 

 

670x335-2-001.jpg

 

SİTEYİ KİMLER KULLANIYOR*

Sitede “Kimler burada” sorusuna ise şu yanıt veriliyor:

-Eşiyle tüm münasebeti bitmesine rağmen çeşitli sebeplerle ayrılamayan beyler.

-Evlenmek istemeyen (çesitli sebeplerle) aynı zamanda günah işlemek de istemeyen hanımefendiler.

-Evlenecek biriyle karşılaşamamış hanımefendiler.

-Çaresiz bir dönem geçirip (Allah cc korusun) fuhuş ve benzeri yollara sapabilecek hanımefendiler.

-Cinsel ihtiyaçlarını günaha girmeden karşılamak isteyen erkek ve kadınlar

-Evlenmek isteyen herkes.

NEDEN KURDUKLARINI ANLATTILAR

İkinci eş bulma sitesinin kurucusu, site fikrinin nereden çıktığını şöyle anlattı:

“Kendi çevremden kırk beş yaşında ve hiç evlenmemiş bir bayan arkadaş hâlâ bakire olduğunu söylediğinde bu fikir aklıma geldi. Kendisi, ikinci eş olmanın kendisi için bir çözüm olabileceğini ama doğru birini bulmanın çok zor olduğunu söyledi. Biz de durumları uyan erkek ve kadınları bir araya getiren siteyi kurduk. Amacımız insanımızın en doğru tercihi yapmasına olanak sağlamaktır."

İlgili Haberler