FANTEZİYİ FAZLA KAÇIRINCA MAHKEMELİK OLDULAR

FANTEZİYİ FAZLA KAÇIRINCA MAHKEMELİK OLDULAR

Sevgilisiyle sevişirken fantezinin tadını kaçıran genç İngiliz, kız arkadaşının şikayetçi olması üzerine para cezasına çarptırıldı

İngiltere'de yaşanan olayda, Samuel Price (24) isimli genç adam, bir dargın bir barışık olduğu kız arkadaşı Elizabeth Sandlin (20) ile geçtiğimiz sevgililer gününde iletişim kurdu. Birbirleriyle mesajlaşan çiftin buluşması yatakta devam etti.

Sarhoş olan Price, fazla ileri gitti ve cinsel ilişki sırasında çok sert davrandı. Kız arkadaşının boynunu ısırıp saçını çeken Price, kız arkadaşını ağlattı. Yataktan ayrılan kız arkadaşının yanına giden Price, kıza sarıldı ve yatağa dönmeye ikna etti.

Sandlin yatağa dönünce sert davranmaya devam eden Price, genç kızın kalçasını ve baldırını ısırarak ciddi yara izleri bıraktı.

 

Sabaha karşı 4 buçukta evden ayrılan Elizabeth, polise gitti ve erkek arkadaşı hakkında şikayette bulundu. 

Tutuklanan Price, saldırdığı iddialarını reddetti. Price, sevgilisini ısırdığı zaman kontrolden çıkmış olmadığını, onun bundan zevk aldığını belli eden sesler çıkardığını söyledi. Price, kız arkadaşının neşesini yerine getirmek ve libidosunu arttırmak için kalçasından ısırdığını iddia etti.

Genç kızın yaralanma fotoğraflarının kanıt olarak mahkemeye sunulması üzerine Price, 1050 pound (4390 TL) para cezası ile 40 saat ücretsiz çalışma cezasına çarptırıldı.

Kız arkadaşından özür dilediğini söyleyen Price, ceza aldığına inanamadığını söyledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı