Evinden kaçan 20 yaşında kıza 5 kişi tecavüz etti

Evinden kaçan 20 yaşında kıza 5 kişi tecavüz etti

Evinden kaçarak bir kafede garson olarak çalışmaya başlayan 20 yaşındaki H.K'ye avukatım diyerek arkadaşlık ettiği bir kişi ve 4 arkadaşının tecavüz ettiği ortaya çıktı

Düzce'de bir parkta sinir krizi geçirince vatandaşlar tarafından çağrılan ambulansla hastaneye götürülen 20 yaşında'ki H.K. adlı genç kızın ailesi tarafından 3 aydır arandığı ortaya çıktı.

AVUKATIM DEMİŞ

H.K. kendisine gelince, garsonluk yaptığı kafede tanıştığı ve kendisini avukat olarak tanıtan cezaevi firarisi tarafından kaçırılarak İstanbul'da bir evde rehin tutulduğunu ve 5 kişinin tecavüzüne uğradığını anlattı.

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSU YAPMIŞ

Öğle saatlerinde Küçüksu Parkı'nda sinir krizi geçiren genç kadını görenler, 112 Acil Servis'e haber verdi.

Sağlık ekibi, H.K.'ya müdahale ettikten sonra Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yapılan araştırmada H.K.'nin, ailesinin kayıp başvurusu üzerine 3 aydır arandığı ortaya çıktı.

KAFEDE TANIŞMIŞLAR

H.K., ifadesinde, kentte kafede garson olarak çalışırken isminin D.H. olduğunu ve avukatlık yaptığını söyleyen kişi ile tanıştığını belirtti.

H.K., 1 ay arkadaşlık yaptığı bu kişinin yalan söylediğini ve cezaevi firarisi olduğunu öğrenince ise ayrıldığını belirtti.

İSTANBUL'DA 5 KİŞİ TECAVÜZ ETMİŞ

H.K., ayrıldıktan sonra sabah işe giderken bu kişinin kendisini zorla bir araca bindirip kaçırdığını, İstanbul'da bir evde tuttuğunu ve onunla birlikte 5 kişinin kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.

Bir yolunu bulup evden kaçtığını anlatan H.K., otostop çekerek Düzce'ye geldiğini ve başına gelenler nedeniyle evine gidemediğini ileri sürdü.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ 

H.K.'nin şikayetçi olması üzerine jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Jandarma, H.K.'ya tecavüz ettiği ileri sürülen 5 kişinin kimlik ve eşkallerini belirleyerek yakalamak için çalışma başlattı.

İlgili Haberler